Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Νίκος Μουρατίδης: Δεν έχω κάνει σεξ με 17 άτομα, έκανα πλάκα

Τι είπε για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision


Για την επιστροφή του ως κριτής στο show του Mega Κύπρου «Your Song», αλλά και τον ελληνικό τελικό της Eurovision μίλησε ο Νίκος Μουρατίδης, καλεσμένος στο «Πρωινό mou», το πρωί της Παρασκευής.


«Η αντίρρησή μου είναι ότι η Eurovision είναι ένα φεστιβάλ των δημόσιων τηλεοράσεων της Ευρώπης. Ξαφνικά στην Ελλάδα, πέρυσι και φέτος, το διοργανώνει ένα ιδιωτικό μουσικό κανάλι και μία μόνο δισκογραφική εταιρεία. Το MAD όφειλε να πει "στείλτε μας τραγούδια"», είπε ο γνωστός κριτής και μουσικός παραγωγός σχετικά με την Eurovision και πρόσθεσε: «Το τραγούδι που θα στείλουμε είναι μια χαρά, πάντως».

Σχολίασε ακόμα και την άσχημη απομάκρυνση του από το κανάλι της Κύπρου: «Βγαίνει κάποια στιγμή ένα Κυπριακό site και γράφει ‘Με τις κλωτσιές έδιωξαν από τον Μουρατίδη από το Mega’ εγώ δεν είχα ιδέα, παίρνω το Mega και μου λένε δεν έχουμε ιδέα, μετά το ίδιο site γράφει ότι με αντικαθιστά ο Δάντης, με παίρνουν τηλέφωνο κάτι δημοσιογράφοι και εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης μου και τους απάντησα ότι δεν ξέρω τίποτα, πάρτε τηλέφωνο το Mega και τον Δάντη. Όταν πήραν τον Δάντη το διέψευσε, αυτό είναι μια κακοήθεια που ξεκίνησε από κάποιον και που δεν μπορείς να αμυνθείς με όλα αυτά. Εμείς εν τω μεταξύ είχαμε γυρίσει τα δύο επεισόδια και λέω από πού με έδιωξαν. Εγώ δεν πήρα τηλέφωνο αυτούς που το έγραψαν, απλά έκανα μια ανάρτηση και έγραψα ότι αυτό είναι πλέον η δημοσιογραφία», εξήγησε ο ίδιος.

Τέλος, αναφέρθηκε και σε προηγούμενες δηλώσεις του σχετικά με τη σεξουαλική του ζωή και το ότι έχει κάνει σεξ με 17 άτομα, ταυτόχρονα. «Παιδιά με ρωτάνε σε κάτι συνεντεύξεις κάτι τρελά πράγματα, οφείλω να απαντήσω, με ρωτάνε έχετε συνευρεθεί με παραπάνω από ένα άτομο και εγώ απάντησα ‘ναι’. Κάντε λίγο εικόνα την δεκαετία του 70, σεξουαλική απελευθέρωση, πιτσιρίκια, μπουζούκια, μεθυσμένοι, οι παρέα μας, διπλανή παρέα και κάποια στιγμή φεύγουμε και πάμε στο σπίτι του ενός. Ήμασταν 17 άτομα, προφανώς και έκανα πλάκα», αποκάλυψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...