Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Κ. Καζάκος: Με ελπίδες ζουν οι πεθαμένοι. Οι ζωντανοί άνθρωποι θέλουν σιγουριά [video]

Στο seleo μίλησε ο ηθοποιός Κώστας Καζάκος για την πολιτική κατάσταση στη χώρα, το πρόβλημα με τον φασισμό, τη Χρυσή Αυγή και το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη...

«Όλοι πουλάνε ελπίδες» σχολιάζει αρχικά ο κ. Καζάκος. «Με ελπίδες ζουν οι πεθαμένοι. Οι ζωντανοί άνθρωποι θέλουν σιγουριά, πρέπει να πατάνε σε στέρεο έδαφος. Αυτό το έδαφος που μας  έχουν φτιάξει είναι γλοιώδες, κινούμενη άμμος, μας ρουφάει» συμπληρώνει.


Εξέφρασε την άποψη ότι δεν πρόκειται να εξομαλυνθεί η κατάσταση στην Ελλάδα στέλνοντας το μήνυμα ότι ο κόσμος έχει τη δύναμη στα χέρια του και πρέπει να πολεμήσει «αλλιώς θα μας λιώσουν, δεν θα μείνει τίποτα όρθιο».

Χαρακτηρίζει τον φασισμό ως το «τελευταίο θανατηφόρο όπλο που χρησιμοποιεί το σύστημα όταν βρίσκεται σε πανικό». Αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή μιλά για «γραφικούς» και μια «αστεία πλευρά» τονίζοντας ότι στην Ευρώπη είναι τεράστιο πρόβλημα ο Νεοναζισμός.  

Ερωτώμενος για το «Ποτάμι» σχολίασε πως «δεν μπορεί κανείς να κρίνει απολύτως»  και χαρακτήρισε τον Σταύρο Θεοδωράκη «συμπαθή δημοσιογράφο που κάνει καλά τη δουλειά του, που έχει αποκτήσει πρόσωπο και κύρος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...