Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΣΗΚΩ- ΣΗΚΩ ΚΑΤΣΕ- ΚΑΤΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!! Μέχρι και το σκύλο της, της βγάζει βόλτα!!! (PHOTO)

Είναι μετά να μην αναρωτιέσαι γιατί οι μάγκες δεν υπάρχουν πια, τους πάτησε το τρένο;  Μέχρι και... την σκυλίτσα της Φουρέιρα βγάζει βόλτα ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος, σίγουρα, θα κατεβάζει και τα σκουπίδια!


Ξανά μαζί εδώ και μερικούς μήνες είναι το ζευγάρι και, όπως βλέπουμε στις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η τραγουδίστρια, όχι μόνο έχει το πάνω χέρι στη σχέση, αλλά έχει πατήσει και πόδι.



Να κρατάει από την αλυσίδα την Μαϊμού απαθανατίστηκε ο Γιώργος, που έβγαλε το σκυλάκι της Ελένης για να κάνει την ανάγκη του, σε παρκάκι της Γλυφάδας.



Ο ποδοσφαιριστής κάνει αναγκαστικό διάλλειμα από τις υποχρεώσεις του με την ομάδα Σέλτικ της Γλασκόβης καθώς έχει τραυματιστεί. Έτσι, εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του στη χώρα μας για να περάσει μερικές μέρες με την αγαπημένη του, με τους παπαράτσι να τους «τσακώνουν» την ώρα που έβγαιναν από το σπίτι της οικογένειάς του.

Βέβαια, αφού έβγαλε το σκυλάκι της για βόλτα, στο τέλος να δεις που, όχι μόνο το μουστάκι, αλλά και το μαλλί θα τον βάλει να ξυρίσει...



Πηγή:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...