Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ποια είναι η "τυχερή" που περιμένει το παιδί ενός από τους πιο ωραίους Έλληνες; (Φωτογραφίες)



Η όμορφη κοπέλα, όπως μπορείτε να δείτε, είναι έτοιμη να γεννήσει το παιδί ενός από τους ωραιότερους και πιο καλογυμνασμένους Έλληνες! Το ερωτευμένο ζευγάρι απαθανατίστηκε σε τρυφερές στιγμές!

Ήταν ένα μαγικό διήμερο στην Κυλλήνη για το Νίκο Αναδιώτη, τη σύζυγό του Βασιλική, τον Ηλία Βρεττό και τον συνθέτη Κώστα Μηλιωτάκη, που αποδείχθηκαν την πρόσκληση του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά να εμφανιστούν στην εκπομπή τους, που έβγαινε από εκεί. Έτσι οι τέσσερίς τους βρέθηκαν να απολαμβάνουν την υπέροχη θάλασσα της Πελοποννήσου και μερικές χαλαρές στιγμές στο βεβαρημένο πρόγραμμά τους.


Ο φακός του "HELLO!" βρέθηκε στα παρασκήνια του "Πρωινό mou" και κατέγραψε όσα συνέβησαν μπροστά και πίσω από την κάμερα κατά τη διάρκεια της παραμονής των συντελεστών της εκπομπής στο μοναδικό θέρετρο της Πελοποννήσου. «Πήγα απευθείας από την Κρήτη στην Κυλλήνη. Είχα βρεθεί και πέρσι την ίδια περίοδο και επειδή πέρασα όμορφα, αποφάσισα να απαντήσω θετικά όταν μου έγινε η πρόταση να παρευρεθώ ξανά», δήλωσε ο Νίκος Αναδιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...