Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Τom Cruise - Katie Holmes: Χώρισαν!

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood, o Tom Cruise και η Katie Holmes χώρισαν, μετά από πέντε χρόνια γάμου και ένα παιδί. «Αυτή είναι μια προσωπική και ιδιωτική υπόθεση για την Katie και την οικογένειά της. Πρωταρχικό μέλημά της παραμένει, όπως πάντα, το συμφέρον της κόρης της» δήλωσε ο δικηγόρος της Holmes, Jonathan Wolfe στο περιοδικό «People».

English: Cropped image of Tom Cruise and Katie...
 Tom Cruise and Katie Holmes.  (Photo credit: Wikipedia)
Τρυφεροί γονείς και οι δύο, στις περισσότερες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους, εμφανιζόταν σχεδόν πάντα με τη μονάκριβη κόρη τους και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα υπερπροσταυτευτικοί, θα μπορούσε να πεις κανείς μαζί της! Ο Tom μάλιστα τον προηγούμενο μήνα μίλησε στο περιοδικό «People» με απροκάλυπτο θαυμασμό για τη γυναίκα του και μητέρα της κόρης του Suri, αποκαλύπτοντας τη ρομαντική πλευρά του! «Η Katie είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, μπορεί κανείς να το διαπιστώσει μέσα πέντε λεπτά μαζί της. Κάνει τα πάντα με έναν όμορφο δημιουργικό τρόπο. Εκπέμπει μια ζεστασιά και ως καλλιτέχνης αλλά και ως μητέρα. Είναι αστεία και γοητευτική και όταν τριγυρίζει μέσα στο δωμάτιο απλά αισθάνομαι άνετα.» Συνεχίζοντας το χειμαρρώδη μόνολογό του είπε: «Είμαι ρομαντικός. Μου αρέσει να κάνουμε πράγματα μαζί και το απολαμβάνω. Δεν ξέρω τι να πω - είμαι απλά χαρούμενος, και αυτό το συναίσθημα το έχω από την πρώτη που τη γνώρισα. Αυτό που έχουμε οι δυο μας είναι πολύ ιδιαίτερο.»

Ο ηθοποιός αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Ισλανδία για τα γυρίσματα της καινούργιας του ταινίας ενώ η Katie στη Νέα Υόρκη με την κόρη τους. Ο 49χρονος Cruise και η 33χρονη Holmes παντρεύτηκαν το Νοέμβρη του 2006 και έχουν μαζί μια 6χρονη κόρη την Suri.
Αυτός ήταν ο τρίτος γάμος για τον Tom, ο οποίος έχει παντρευτεί στο παρελθόν με την Nicole Kidman , με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά μέσω της υιοθεσίας και με τη Mimi Rogers. Για την Katie ήταν ο πρώτος.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...