Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Η Κατερίνα Καινούργιου μελαχρινή και με... μουστάκι

Η Κατερίνα Καινούργιου μεταμορφώνεται. Η ξανθιά παρουσιάστρια του Alpha φωτογραφήθηκε ως η Μεξικανή ζωγράφος και κόρη της φωτιάς Φρίντα Κάλο για το site του Νίκου Ευταξία Alltrends.gr και όπως δεν φοβήθηκε να «τσαλακώσει» την εμφάνισή της, έτσι δεν φοβήθηκε να «τσαλακώσει» και την ψυχή της σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

«Κατ’ αρχάς, όπως είπα, υπήρξα μελαχρινή, καστανή για την ακρίβεια. Η Φρίντα Κάλο είναι μια γυναίκα που έζησε σε αρκετά διαφορετική εποχή, όπου τα πρότυπα ομορφιάς ήταν άλλα. Εγώ στις φωτογραφίες που τη βλέπω δεν θεωρώ πως η Φρίντα Κάλο είναι μια άσχημη γυναίκα, θεωρώ ότι έχει μια πολύ ιδιαίτερη ομορφιά που εκείνη την εποχή αντιπροσώπευε κάτι. Στη σημερινή εποχή τώρα, το να έχει μια γυναίκα μουστάκι δεν σημαίνει ότι δεν είναι όμορφη, αλλά δεν είναι περιποιημένη. Επιβάλλεται όμως πια να είναι η γυναίκα περιποιημένη και “καθαρή”. Νομίζω πως στο θέμα της ομορφιάς έχω παρεξηγηθεί, επειδή περιποιούμαι αρκετά τον εαυτό μου. Αλλά η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό. Στα δικά μου τα μάτια πολλές γυναίκες που θεωρούνται ωραίες δεν είναι καθόλου» δήλωσε η Κατερίνα στη Βένια Ζήση.

Η φωτογράφηση έγινε σε γνωστό εστιατόριο στην Κηφισιά και κράτησε περίπου πέντε ώρες. Φωτογράφος ήταν ο Χάρης Γιαννακόπουλος, τα μαλλιά της Κατερίνας επιμελήθηκε ο Στυλιανός Γκικάκης, το μακιγιάζ ο Γιώργος Κρητικός και το styling ο Νίκος Ευταξίας.

«Επειδή η Κατερίνα, είναι ένα ατσαλάκωτο πρόσωπο, ήθελα να την τσαλακώσω. Δεν περίμενα να το δεχτεί, όμως το έκανε με μεγάλη χαρά. Δεν περίμενα τόσο καλό αποτέλεσμα, όμως όλη η ομάδα απαρτίζεται από επαγγελματίες που δούλεψαν με πολύ μεράκι και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό» δήλωσε ο Νίκος Ευταξίας.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ/espreso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...