Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Πετρουλάκη, Καραβάτου, Λαφαζάνη, Καμπούρη, μαμάδες σε δράση

Η Κατερίνα Καραβάτου με τη κορούλα της
Επώνυμοι γονείς αλλά και οι νιόπαντροι Αλέξανδρος Παρθένης και Κατερίνα Θάνου -μπορεί ακόμα να μην έχουν γίνει γονείς, αλλά φάνηκαν έτοιμοι για το μεγάλο βήμα- έδωσαν το παρών την Κυριακή στο πάρκο στο Γουδί μαζί με τα αγγελούδια τους, σε μια μέρα αφιερωμένη στους μικρούς και όχι μόνο.

Με αφορμή τη γιορτή που διοργάνωσε την Κυριακή γνωστή εταιρεία με πάνες, με οικοδέσποινα τη Δέσποινα  το παρών έδωσαν πολλές μανούλες από την ελληνική showbiz.

Ανάμεσά τους, η Κατερίνα Καραβάτου, η Ολγα Λαφαζάνη που συνοδευόταν από τον σύζυγό της Νίκο Οικονόμου και η Ελένη Πετρουλάκη, η οποία μίλησε για ασκήσεις baby yoga στα μικρά τους, κάτι που είδαμε και στην πράξη.

Δέσποινα Καμπούρη και Ελένη Πετρουλάκη

Η «Espresso» σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την υπέροχη αυτή μέρα, που ήταν ντυμένη με χαμόγελα από μικρούς και μεγάλους, παρά την υψηλή θερμοκρασία.

Ο Νίκος Οικονόμου και η Ολγα Λαφαζάνη έπαιξαν με τη μικρή, όπως και οι υπόλοιπες μαμάδες.

Οσες βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με ψυχολόγο και διατροφολόγο για να λύσουν όλες τις απορίες τους για την επιλόχειο κατάθλιψη, τον θηλασμό, την αποκατάσταση μετά την εγκυμοσύνη και τον τοκετό, τις ψυχολογικές μεταπτώσεις, τη σωστή διατροφή μαμάς και παιδιού.

Τα μικρά απόλαυσαν αυτή την μέρα στο πάρκο και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, έπαιξαν με την ψυχή τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Φυσικά και οι γονείς τους ένιωσαν για λίγο παιδιά απολαμβάνοντας τη βόλτα τους με τα αγγελούδια τους.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ - espreso - Φωτ.: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...