Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ο Γαλιφιανάκης παντρεύεται μια μπαλαρίνα [βίντεο]

Στις 11 Αυγούστου θα γίνει τελικά ο γάμος του Ζακ Γαλιφιανάκη με την εδώ και χρόνια σύντροφό του, την πρώην μπαλαρίνα και νυν ακτιβίστρια Κουίν Λούντμπεργκ. Χάιλαιτ η πρόσκληση, την οποία σχεδίασε μόνος του, με τον εαυτό του ως κοντόχοντρο τρολ και την νύφη ζωγραφισμένη σαν ψηλή ξανθιά πριγκίπισσα.

Ο 42χρονος κωμικός δεν πρόκειται τελικά να παντρευτεί στην Ελλάδα, όπως είχαν φαγωθεί εδώ και χρόνια σχετικά δημοσιεύματα, αλλά κοντά στο ράντσο του στην Βόρεια Καρολίνα.

Κανείς δεν γνωρίζει αν τελικά θα διοργανωθεί bachelor party, ούτε ποιοι από τους διάσημους φίλους του είναι καλεσμένοι και θα παραβρεθούν.

Το μόνο που είναι σίγουρο είναι, στο γάμο αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση να βγει ο Ζακ κερδισμένος σε καβγά, καθώς η Κουίν -πέρα από πρώην μπαλαρίνα- έχει και πτυχίο επίλυσης κρίσεων από το κολέγιο Hunter.

Ενώ επίσης έχει συνηθίσει να βρίσκεται σε «εμπόλεμες ζώνες», καθώς έχει υπάρξει εθελοντής της UNICEF στο Αφγανιστάν, την Βοσνία και την Αφρική.

Ο Γαλιφιανάκης, φουλ ερωτευμένος, την βοηθάει όσο μπορεί στο προμότιον του Growing Voices, ενός φιλανθρωπικού οργανισμού τον οποίο έχει ιδρύσει με στόχο να βοηθήσει τα θύματα ενδοοικογενειακής βιάς στην Βόρεια Καρολίνα και να χτίσει σχολεία στο Μαλάουι.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...