Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ακύρωσε τη συναυλία της στα Κατεχόμενα η Αντζελα Δημητρίου

Μετά τον σάλο που ξέσπασε και τις αρνητικές αντιδράσεις των Κυπρίων συναδέλφων της, η Αντζελα Δημητρίου (φωτ.) αποφάσισε να μην κατέβη τελικά το Σάββατο να δώσει συναυλία στα κατεχόμενα από τον τουρκικό στρατό εδάφη της Κύπρου.

Η Lady Angie ίσως το σκέφτηκε καλύτερα και αναθεώρησε την αρχική της απόφαση (παίρνοντας με αυτή την κίνηση πίσω τη δήλωσή της στην «Espresso» και αλλού, ότι «η μουσική δεν έχει σύνορα» και το σχόλιό της «Τα τουρκικά σίριαλ όταν τα βλέπετε είναι καλά;»), ακυρώνοντας τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της στο ψευδοκράτος.

Διευκρίνισε μάλιστα ότι επρόκειτο για πρόταση Λιβανέζου φίλου της εφοπλιστή να τραγουδήσει σε prive πάρτι εκατόν πενήντα ατόμων για τα γενέθλιά του, αλλά αρνήθηκε.

Και ανέβασε ένα πολύ καυτό σχόλιο στο προφίλ της Fb απαντώντας στους επικριτές της: «Ποια συναυλία στην κατεχόμενη Κύπρο! Τόσα χρόνια δέχομαι, χειμώνα - καλοκαίρι, προτάσεις από την κατεχόμενη Κύπρο και ουδέποτε δέχτηκα! Γιατί αυτή τη χρονική στιγμή που περνάει η Κύπρος τα προβλήματά της; Για να στρέψουν ίσως αλλού τα βλέμματα του λαού;»


ΣΜ. ΜΙΧ./espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...