Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Relax στην Ελούντα για το αστέρι του Ολυμπιακού Κέβιν Μιραλάς και τη γυναίκα του

Στη μαγευτική Ελούντα απολαμβάνει τις διακοπές του ο Κέβιν Μιραλάς, λίγες μέρες πριν ξεκινήσει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος βρίσκεται εκεί μαζί με την (εγκυμονούσα) γυναίκα του Κριστέλ και τον συμπαίκτη του στην Εθνική Βελγίου Ντάνιελ Φαν Μπούιτεν, που αγωνίζεται στη Μπάγερν Μονάχου, απολαμβάνοντας την υπέροχη θάλασσα με θέα απέναντί του το νησί της Σπιναλόγκας.

Πριν τακτοποιηθεί σε πολυτελές συγκρότημα της περιοχής, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πέρασε μια μικρή λαχτάρα μέχρι να καταλάβει τι είχε γίνει. Συγκεκριμένα, μόλις έφτασε στην Ελούντα, πήγε στο ξενοδοχείο και είπε το όνομά του στην ρεσεψιόν. Οι υπεύθυνοι όμως του ξενοδοχείου τού απάντησαν ότι δεν υπήρχε καμία κράτηση στο συγκεκριμένο όνομα και ως εκ τούτου δεν μπορούσαν να του βρουν λύση.

Ο Βέλγος επιθετικός αναζήτησε τότε τον άνθρωπο που του είχε κλείσει ξενοδοχείο στην Ελούντα και τότε ανακάλυψε ότι είχε κάνει λάθος ξενοδοχείο. Η κράτηση είχε γίνει σε διπλανό ξενοδοχειακό συγκρότημα, έτσι όλη η παρέα του Μιραλάς πήρε πάλι τα πράγματά της και κατέλυσε στο «Elounda Bay Palace» για να απολαύσει τις διακοπές της.

Οσοι θαμώνες του ξενοδοχείου είδαν τον Κέβιν Μιραλάς διαπίστωσαν πάντως πόσο ευτυχισμένος είναι σε προσωπικό επίπεδο, καθώς η γυναίκα του ετοιμάζεται να γεννήσει μέχρι το τέλος Αυγούστου το πρώτο τους παιδί.

Με μεγάλη τρυφερότητα, είναι συνεχώς στο πλευρό της συντρόφου του, την προσέχει και ανυπομονεί να γνωρίσει τη χαρά της πατρότητας. Η γνωριμία του Κέβιν με την Κριστέλ έγινε σε ηλικία 16 ετών. Είναι συνομήλικοι. Ηταν σε διακοπές στην Τυνησία και ο έρωτας τούς χτύπησε την πόρτα. Ο άσος του Ολυμπιακού ήθελε πάντα να γίνει πατέρας σε μικρή ηλικία και πλέον ετοιμάζεται να κάνει αυτό το μεγάλο όνειρο πραγματικότητα.

Στην παρέα και ο Τζουρού!
Στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Κέβιν Μιραλάς και τον Φαν Μπούιτεν κάνει αυτές τις μέρες τις καλοκαιρινές του και ο άσος της Αρσεναλ Γιόχαν Τζουρού μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

Ο Ελβετός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται πρώτη φορά για διακοπές στη χώρα μας και έχει ξετρελαθεί με τις ομορφιές της Κρήτης, ενώ ενημερώθηκε για την ιστορία του νησιού της Σπιναλόγκας. Πάντως το μέλλον του στο Emirates Stadium για τη νέα χρονιά μοιάζει αβέβαιο, καθώς είναι πολύ πιθανό να φύγει από την Αρσεναλ και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία ή την Ισπανία.


Π. ΚΑΤΩΝΗΣ/ espresso
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...