Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

«Μονομαχία​» Κλιντ Ίστγουντ – Τζωρτζ Κλούνεϊ

Ο Κλιντ Ίστγουντ έγινε παγκοσμίως γνωστός ως πρωταγωνιστής ταινιών γουέστερν, έβγαλε πολλά λεφτά ως κινηματογραφικός «Βρώμικος Χάρρυ», αλλά καταξιώθηκε ως σκηνοθέτης και ηθοποιός μόλις τα τελευταία χρόνια με, πραγματικά, σπουδαίες δουλειές στον κινηματογράφο.

Και τώρα βάλθηκε να μας θυμίσει ότι οι μεγάλες, προοδευτικές πρωτοβουλίες του στην Τέχνη, δεν ήταν παρά νησίδες στο αρχιπέλαγος των υπερσυντηρητικών απόψεών του.

Έτσι, στα 82 του χρόνια, ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στην καμπάνια υποστήριξης του επίσης υπερσυντηρητικού υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων, Μιτ Ρόμνεϊ, κάνοντας και ακραία καραγκιοζιλίκια -όπως το να παίρνει δήθεν συνέντευξη από μια άδεια καρέκλα (στην οποία υποτίθεται πως καθόταν ο Μπαράκ Ομπάμα)!

Την ίδια στιγμή ο σπουδαίος Τζωρτζ Κλούνεϊ έχει αναλάβει πρώτο ρόλο στην εκστρατεία του νυν προέδρου. Μαζεύει χρήματα στις ΗΠΑ, αλλά και στην Ευρώπη, διοργανώνει ειδικές εκδηλώσεις, βγάζει λόγους, κρατώντας πάντα ένα επίπεδο στις πρωτοβουλίες του. Όπως κάνει απ’ την αρχή της καριέρας του και στον κινηματογράφο -είτε ως ηθοποιός είτε ως σκηνοθέτης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...