Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Η σύντροφος του George Clooney στην Ελλάδα με Χρουσαλά-Πατίτσα!

Την καρδιά της Stacy Keibler εκτός από τον George Clooney φαίνεται πως «έκλεψε» και η Ελλάδα.

Η 32χρονη σύντροφος του Χολιγουντιανού star, ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας για διακοπές και συγκεκριμένα στη Μύκονο και ενθουσιάστηκε με τις ομορφιές και τα τοπία του νησιού. Η πρώην αθλήτρια της πάλης έφτασε στη Μύκονο την Τρίτη 21 Αυγούστου από την Ιταλία.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των περιοδικών «Ok» και «Hello», η Stacy Keibler διατηρεί φιλικές σχέσεις, εδώ και πολλά χρόνια, με το ζεύγος Χρουσαλά Πατίτσα οι οποίοι βρισκόντουσαν επίσης στο νησί των ανέμων.

Έτσι, λοιπόν, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες των περιοδικών, η σύντροφος του Clooney και η φίλη της που ήταν μαζί της, συνάντησαν τη Μαριέττα Χρουσαλά, που διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και τον σύζυγο της Λέοντα Πατίτσα.

«Ήταν πολύ φιλική, χαλαρή και με χιούμορ. Δεν κρατούσε τους άλλους σε απόσταση, κι ας έχει βρεθεί μέχρι και στα Όσκαρ. Εμμονή της ήταν τα καπέλα», σχολίασε πρόσωπο που την είδε από κοντά.

Και πρόσθεσε πως «ενθουσιάστηκε με τη Μύκονο και κυρίως με το ελληνικό φαγητό. Δοκίμασε τα πάντα: χωριάτικη σαλάτα, φάβα, τυριά».

Μάλιστα, η Stacy ανέβασε και φωτογραφίες στο twitter και έγραψε στη λεζάντα «Αγαπώ τη ζωή».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...