Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ο χωρισμός του Γαλάζιου Βιζιτοκυνηγού και η εσωτερική έρευνα!!

Αναστάτωση προκλήθηκε στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο μετά την προχθεσινή αποκάλυψή μας για τα έργα και τις ημέρες του Γαλάζιου βιζιτοκυνηγού. Το κακό για τον ίδιο είναι πως η «δράση» του ήταν και είναι διαδεδομένη ευρέως και πολύ πριν την δική μας δημοσιογραφική «εμπλοκή». Η υποτιθέμενη τωρινή του σύντροφος-γυμνάστρια wanna be famous- υποψήφια σύζυγος πλούσιου κακομαθημένου τσάμπα μάγκα δέχτηκε όπως ήταν φυσικό πολλά τηλεφωνήματα απο καλοθελητές και φίλες της που ανησύχησαν πολύ για εκείνη…Και καλά.

Γιατί μπορεί να νόμιζε πως τύλιξε τον πλούσιο μπούλη αλλά γαμώτο για μια καλή φήμη ζούμε όλοι! Τι θα κάνει τώρα που έγιναν γνωστά τα sex tapes της; Με τι μούτρα θα ποζάρει ως η επίσημη γκόμενα που την κυκλοφορεί στα μπουζούκια αλλά απο πίσω συναντάει κι άλλες με το αζημίωτο. Γιατί όπως και να το κάνουμε ο άνθρωπος δεν αλλάζει όσο παραμύθι και να φάει.

Πληροφορίες λένε πως έγινε μεγάλος χαμός σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης με τον «κύριο» να προσπαθεί να εξηγήσει στην κυρία πως δεν ισχύουν όλα όσα ακούστηκαν.Η «κυρία» όμως που κάτι είχε ψι λιαστεί εδώ και καιρό ήταν ανένδοτη με αποτέλεσμα οι τόνοι στη συζήτηση να ανέβουν πολύ.Λίγο αργότερα η γυμνάστρια-personal trainer σε πλούσιους κυρίους αποχώρησε ασυνόδευτη προς άγνωστη κατεύθυνση.Ο χωρισμός του «ερωτευμένου» ζευγαριού ήταν μοιραίος.

Ο «φίλος μας » αποκαλύφθηκε τελείως και η γυμνάστρια πλέον δεν έχει μούτρα να πραγματοποιήσει τα σχέδια της που τόσο άδοξα έληξαν…και δεν θα μπορέσει να τσιμπήσει κανένα ακίνητο.Γιατί τα χρήματα είναι πάντα ερωτεύσιμα….Ο «κύριος» όμως που ήθελε να παντρευτεί πλούσια νύφη όπως εκμυστηρευόταν πως έφτασε σε αυτό το σημείο; Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου! Δυστυχώς με όλα αυτά ο συγκεκριμένος γίνεται βορά στους πολιτικούς του αντιπάλους στους οποίους παλιότερα αλλά και τώρα έκανε τον μάγκα…

Αυτός είναι και ο λόγος που εδώ και μερικές μέρες ο πρωταγωνιστής μας ερευνά με διακριτικότητα τους «απέναντι». Και το κάνει διότι γνωρίζει πώς οι πολιτικοί του αντίπαλοι δεν αστειεύονται και μαθαίνουν γι αυτόν και περιμένουν στην γωνία…Η πολιτική δεν είναι παιχνίδι.Απαιτεί σοβαρότητα και εντιμότητα προσόντα που τα βρίσκεις πια σπάνια. Ο άντρας ο σωστός μπορεί να κάνει ότι κάνει αλλά το κρατάει για πάρτη του και για το κρεβάτι του. Δε διαφημίζει τις επιδόσεις τους ώς λάφυρα. Αυτά τα κάναμε όλοι αλλά σε σχολικά πάρτι!

 http://blogs.gossip-tv.gr/nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...