Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Από το Hollywood στο ROMEO + o Manuelle Malenotti

Μαρία Καρλάκη- Manuelle Malenotti
Με ευκαιρία τις ολιγοήμερες διακοπές που κάνει στη χώρα μας ο διεθνής ιταλός celebrity Manuelle Malenotti, βρέθηκε εχθές το βράδυ στο δημοφιλές νυχτερινό κέντρο ROMEO +.

Ιδιοκτήτης της διεθνούς φήμης εταιρίας δερμάτινων ειδών BELSTAFF, κοσμικός και λάτρης των κόκκινων χαλιών ανά τον κόσμο, με διάσημους φίλους όπως ο George Clooney, o Brad Pitt και η Penelope Cruz, ο Manuelle έχει συμμετάσχει και σε blockbuster ταινίες όπως «Οι πειρατές της Καραϊβικής» και «Ο τουρίστας».

Αλέξανδρος Νότας-Μαρία Καρλάκη- Manuelle Malenotti
Λίγο πριν αναχωρήσει για το εξωτερικό, οι έλληνες φίλοι του –ανάμεσά τους και η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη- επέλεξαν το ROMEO + για να τον μυήσουν στον ελληνικό τρόπο διασκέδασης

Έτσι, ο χολιγουντιανός κοσμικός βρέθηκε να απολαμβάνει το Χρήστο Χολίδη, το Γιώργο Γιαννιά, τη Θέλξη και τον Αλέξανδρο Νότα.

Η Ορθούλα Παπαδάκου με τις φίλες της

Χρύσπα-Γιώργος Γιαννιάς
Όπως ήταν φυσικό αυτό που ενθουσίασε το Manuelle ήταν ο λουλουδοπόλεμος, κάτι που δεν είχε συναντήσει ξανά σε καμία χώρα και όπως αποκάλυψε στον Αλέξανδρο Νότα του άρεσε τόσο πολύ που θα τον χρησιμοποιήσει σίγουρα σε κάποιο από τα μελλοντικά του πάρτυ στο Hollywood!

Ο Manuelle αποχώρησε γοητευμένος με το κέφι των Ελλήνων και υποσχέθηκε να ξανάρθει άμεσα στο ROMEO + και μάλιστα με κάποιους από τους διάσημους φίλους του…

Στο ROMEO + βρέθηκαν ακόμη η Ορθούλα και η Μάντυ Παπαδάκου με φίλες τους, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, η Χρύσπα, η Χριστίνα Παπαδάκη, ο Θοδωρής Φέρρης κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...