Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Δέσποινα Βανδή: Τα μυστικά της σιλουέτας της και η νέα της συνεργασία

Η Δέσποινα Βανδή, με αφορμή τη συναυλία που έδωσε στο νησί της Κύπρου, μίλησε στην εκπομπή του Τάσου Θεοδώρου για τη νέα της... δουλειά με τον τίτλο «Άλλαξα», για τη συνεργασία της με τον Αντύπα αλλά και για τα μυστικά της σιλουέτας της.

Για τη συνεργασία της με τον Αντύπα και τους Vegas που ξεκινάει στις 30 Αυγούστου δήλωσε:«Πραγματικά, νομίζω πως θα έχουμε ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα με πάρα πολύ ωραία τραγούδια. Ο Αντύπας έχει επιστρέψει με πολύ μεγάλη δυναμική -πάντοτε υπήρχε βέβαια στα μουσικά δρώμενα και στις σκηνές, αλλά το καλοκαίρι έκανε ένα πολύ μεγάλο μπαμ μαζί με το Σάκη που ήταν. Και χαίρομαι γιατί αυτό σημαίνει ότι όταν έχεις καλά τραγούδια τότε έχεις και διάρκεια στο χρόνο. Και αυτό έρχεται να μας δώσει ο Αντύπας, παρέα. Θα πούμε πολύ ωραία τραγούδια μαζί, είμαστε ήδη στο στάδιο των προβών, και οι Vegas είναι ένα καταπληκτικό γκρουπ με μια πάρα πολύ ωραία τραγουδίστρια και πολύ ωραία τραγούδια. Όλοι μαζί, μαζί με το “Άλλαξα, θα περάσουμε, ελπίζω έναν πολύ όμορφο χειμώνα”.

Η νέα της δουλειά, που κυκλοφόρησε πριν μερικές εβδομάδες, ονομάζεται «Άλλαξα» και ήδη πολλά τραγούδια έχουν γίνει επιτυχίες. Τι αποκαλύπτει για το όνομα του album και πώς νιώθει γι’ αυτήν τη δουλειά; «Εγώ αισθάνομαι για το «Άλλαξα» -και δε στο λέω τώρα που βγήκε και είδα την ανταπόκριση του κόσμου- ότι κάναμε μια πάρα πολύ ωραία δουλειά με τον Φοίβο. Από την εποχή του “Γεια” είχα να αισθανθώ ότι ένα CD έχει τόσα πολλά όμορφα τραγούδια, ένα και ένα ειλικρινά, και είναι ένα CD που δεν στο κρύβω, δε σταμάτησα να το ακούω, ειδικά τις πρώτες εβδομάδες που το είχα στα χέρια μου, στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, χαιρόμουν. Αλλάξαμε πολλά πράγματα (…) και κατά κάποιο τρόπο αισθάνομαι ότι ενηλιωθήκαμε με αυτόν τον δίσκο».

Τέλος, όσον αφορά το καλογυμνασμένο σώμα της, που θαυμάσαμε αυτό το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια των διακοπών της, αποκαλύπτει: «Επειδή εγώ είμαι λιχούδω, μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό -γι’ αυτό και μαγειρεύω, το αγαπώ το φαγητό και τις μυρωδιές- γυμνάζομαι και όταν κάνω διακοπές, όπως τώρα, δεν μπορώ να αντισταθώ σε όλους τους πειρασμούς, οπότε ψιλοπαίρνω κιλά. Μετά, όταν μπαίνω στη φάση μιας πρεμιέρας ή κάποιων εμφανίσεων, γυμνάζομαι καθημερινά και ψιλοπροσέχω.. Δεν είμαι υστερική γιατί αγαπάω το φαγητό, αλλά η γυμναστική με κρατάει σε φόρμα».
yupiii

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...