Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Αναγνωρίζετε το χαριτωμένο κοριτσάκι; Είναι πασίγνωστη και πολύ όμορφη πρωταγωνίστρια!

Το χαριτωμένο κοριτσάκι της φωτογραφίας που κοιτάει με απορία το φακό είναι, σήμερα μια πασίγνωστη πρωταγωνίστρια.

Επίσης είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα με πολλές κατακτήσεις! Ο φωτογραφικός φακός την αγαπάει πολύ και την ακολουθεί πιστά. Η ίδια είναι χαμηλών τόνων, αποφεύγει να μιλάει για τα προσωπικά της και εστιάζει σε ότι έχει να κάνει με την καριέρα της.

Αυτή τη στιγμή, αποτελεί το πρόσωπο των ημερών, καθώς πριν δύο εικοσιτετράωρα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της στον πιο ρομαντικό γάμο του καλοκαιριού. Καλά μαντέψατε! Η μικρούλα είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία την Τρίτη παντρεύτηκε τον Παναγιώτη Πιλαφά στη Δονούσα, μετά από λίγους μόλις μήνες σχέσης.

Όπως εύκολα παρατηρεί κανείς, η Κατερίνα, η οποία αγαπούσε από μικρή τη θάλασσα, έχει το ίδιο βλέμμα, την ίδια γλυκύτητα και την ίδια αθωότητα της παιδικής της ηλικίας. Η όμορφη ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, η καταγωγή της όμως είναι από τη Σητεία της Κρήτης. Μάλιστα, ο πατέρας της, διατηρεί εξοχικό σπίτι στο χωριό Πισκοκέφαλο, που είναι λίγο έξω από τη Σητεία, το οποίο η Κατερίνα επισκέπτεται πολύ συχνά.

Η όμορφη Κρητικιά περνά την καλύτερη φάση της ζωής της, αυτή την περίοδο, μετά το γάμο της με τον αγαπημένο της. Η 33χρονη ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά, κάτι που έδειξε και με το προσκλητήριο του γάμου της, καθώς ζήτησε από τους καλεσμένους της αντί για δώρο, να κάνουν εάν επιθυμούν δωρεά στο «Χαμόγελο του παιδιού».

Η ίδια δεν βλέπει την ώρα να αποκτήσει δικά της παιδιά με το σύζυγό της, τον οποίο κατάλαβε ότι θα παντρευτεί, όπως έχει δηλώσει, μέσα στα πρώτα δέκα λεπτά της κουβέντας τους. Ωστόσο, ποτέ δεν είχε ονειρευτεί να ντυθεί νύφη. «Δεν ονειρευόμουν ποτέ να φορέσω νυφικό, ούτε ως παιδάκι» αποκαλύπτει η όμορφη Κατερίνα.

Άλλωστε, ως παιδί ήταν αγοροκόριτσο, όπως έχει παραδεχτεί. Ενώ, ταυτόχρονα, μέχρι το Γυμνάσιο δεν θεωρούσε τον εαυτό της όμορφο. «Θεωρούσα ότι είμαι άσχημη, με τεράστια μύτη» είχε πει χαρακτηριστικά.


entertv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...