Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Ο Tom Cruise μιλάει για το διαζύγιο με την Katie Holmes


Σπάει τη σιωπή του ο Tom Cruise για το χωρισμό του με την Katie Holmes και εξομολογείται ότι δεν περίμενε ποτέ ότι θα χώριζε από την όμορφη ηθοποιό.

English: Cropped image of Tom Cruise and Katie...
English: Cropped image of Tom Cruise and Katie Holmes. Photo taken at the White House Correspondents Dinner. (Photo credit: Wikipedia)
Έχει περάσει 1 ολόκληρος χρόνος πια κι ο διάσημος ηθοποιός προτιμούσε να μη μιλάει για το χωρισμό του που έγινε πέρυσι τον Ιούνιο. Η Katie Holmes είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου στις 29 Ιουνίου 2012, πέντε μέρες πριν τα 50α του γενέθλια του Tom Cruise.

«Δεν το περίμενα», εξομολογείται ο ηθοποιός και προσθέτει, «είχα απίστευτα πολύ χρόνο να το σκεφτώ καθώς ρίχτηκα με τα μούτρα στη δουλειά. Το συμπέρασμα απ’ όλα αυτά; Η ζωή είναι μία πρόκληση».  Ο Tom Cruise δηλώνει ότι όταν είσαι 50 χρονών έχεις εμπειρίες απ’ τη ζωή, έχεις πάρει τη ‘γεύση’ σου απ’ όλα σχεδόν και θεωρείς ότι έχεις κατασταλάξει. Ποτέ όμως δεν πρέπει να ‘σαι σίγουρος τελικά, γιατί η ζωή είναι κωμικοτραγική και σε ‘χτυπάει’ από ‘κει που δεν το περιμένεις. «Όλα θέλουν χιούμορ για να τα αντιμετωπίσεις», λέει ο ηθοποιός.

Σήμερα πια που το σοκ του διαζυγίου έχει περάσει, οι δύο πρώην σύζυγοι έχουν προχωρήσει με τις ζωές τους και είναι κι οι δύο πολύ καλά. Είναι πολύ κοντά στην κόρη  τους Suri, 6 ετών και έχουν αφοσιωθεί στην καριέρα τους.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...