Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

H Ελληνίδα του "Revolution"

Οταν ο πλανήτης καταρρέει και ο ηλεκτρισμός παύει να υπάρχει, μια Ελληνίδα προσπαθεί να δώσει τη λύση! Η Ελληνοκαναδή ηθοποιός Τρέισι Σπυριδάκου πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του NBC «Revolution», της οποίας η πρεμιέρα αναμένεται στα μέσα Σεπτεμβρίου!

Στις περισσότερες σειρές επιστημονικής φαντασίας επιβάλλεται μια σέξι παρουσία και η Τρέισι Σπυριδάκου αναμφίβολα διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Η νέα σειρά «Revolution», που ετοίμασαν οι παραγωγοί των δημοφιλών σειρών «Lost» και «Supernatural», αναμένεται να είναι η επιτυχία της φετινής τηλεοπτικής σεζόν στις ΗΠΑ, και η Ελλάδα θα έχει τη δική της εκπρόσωπο.

Η ελληνικής καταγωγής Τρέισι έχει συμμετάσχει σε ουκ ολίγες τηλεοπτικές σειρές, συνήθως σε μικρούς ρόλους, αλλά στο «Revolution» θα έχει την ευκαιρία να κάνει το κάτι παραπάνω στην καριέρα της.

Μεγάλωσε στο Γουίνιπεγκ του Καναδά από Ελληνες γονείς, τον Γιώργο και την Αναστασία Σπυριδάκου, οι οποίοι φρόντισαν να αναθρέψουν την κόρη τους σύμφωνα με τις ελληνικές παραδόσεις. Στην Αμερική μιλούν για μια ηθοποιό που έχει τα φόντα να κάνει καριέρα ακόμη και στο Χόλιγουντ, αφού δεν της λείπει ούτε το ταλέντο αλλά ούτε και η ομορφιά.

Λόγω των συμμετοχών της σε αρκετές σειρές επιστημονικής φαντασίας («Being human», «Mortal kombat legacy») έχει αποκτήσει πολλούς «geek» θαυμαστές.

Ισως, βέβαια, να είναι και η ίδια λίγο «σπασικλάκι» (geek), αφού έχει δηλώσει πως στον ελεύθερο χρόνο της παίζει videogames και βλέπει σειρές επιστημονικής φαντασίας όπως το «Battlestar Galactica».

Θα καταφέρει η Τρέισι να σώσει την ανθρωπότητα; Θα το μάθουμε από 17 Σεπτεμβρίου όταν το «Revolution» θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΗΤΙΚΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...