Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Αντώνης Ρέμος: Η Υβόννη, οι δυσκολίες και το the Voice

Για όλους και όλα μίλησε ο Αντώνης Ρέμος και πρώτα απ' όλα για τις δυσκολίες που πέρασε στο παρελθόν και φυσικά τον στιγμάτισαν και τον έκαναν τον Αντώνη που είναι σήμερα.


«Αν θες να δεις το μέλλον σου πρέπει να μπορείς να το σχεδιάσεις» είπε και συνέχισε: 

«Έκανα πολύ μεγάλη προσπάθεια να ανασυγκροτήσω τις δυνάμεις μου και να μπορώ ξανά να σκέφτομαι πιο θετικά για το αύριο. Και δόξα τω Θεώ, το καταφέρνω πάλι. Έχω αγωνιστεί πολύ στη ζωή μου, κατάφερα να μην αντιδράσω σε προκλήσεις της στιγμής και συνέχισα να προσπαθώ να μην το βάλω κάτω, ακόμα κι όταν όλα έμοιαζαν βουνό». Σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ και την πρόσφατη απόφασή της να μιλήσει για πρώτη φορά δημόσια, ο αγαπημένος τραγουδιστής είπε στο TV Έθνος:

«Καταρχάς να πω ότι προς Θεού, δεν απαγορεύω ούτε στην σύντροφό μου ούτε σε κανέναν που είναι δίπλα μου να μιλά ή να εκτίθεται δημόσια. Το ότι τόσα χρόνια που είναι δίπλα μου έχει η ίδια αποφασίσει να μη μιλά δεξιά και αριστερά όπως θα μπορούσε να κάνει λόγω της επωνυμίας μου εμένα ως άντρα με τιμά. Τώρα έκανε ένα δικό της βήμα επαγγελματικό, είχε ανάγκη να βγει να δείξει τη δουλειά της και υπήρχε λόγος να το κάνει».

Τέλος, για το The Voice και την ιδιότητά του ως coach στο παιχνίδι, ο Αντώνης σχολιάζει: «Μου αρέσει ο όρος προπονητής. Δουλεύουμε μαζί με τα παιδιά, που ξέρω πολύ καλά πώς νιώθουν γιατί έχω περάσει κι εγώ ακριβώς από την ίδια διαδικασία. Είμαι πανευτυχής για τη συμμετοχή μου διότι με τρελαίνει το ίδιο το «Τhe Voice» και γιατί περιστοιχίζομαι από καλλιτέχνες δίπλα μου και μια ομάδα επαγγελματιών. Καιρό μου περνούσε η ιδέα της τηλεόρασης και ήρθε η κατάλληλη στιγμή. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο φίλος μου Νίκος Αλιάγας. Το παρουσιάζει στη Γαλλία με τεράστια επιτυχία και πραγματικά με πώρωσε!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...