Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

Ενταση στη συναυλία Πλέσσα–Πλούταρχου: Κύπρια φώναζε δεν ντρέπεστε να δίνετε τα κομμάτια σας σε Τούρκους;

Απρόσμενη ένταση δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της βραδινής συναυλίας του Μίμη Πλέσσα και του Γιάννη Πλούταρχου στο Παλλάς με μια από τις πελάτισσες να επιτίθεται λεκτικά στον συνθέτη.


Ολα ξεκίνησαν όταν ο κ. Πλέσσας, όπως αναφέρει το Star, άρχισε να μιλάει για το πως γνωρίστηκε με την Τουρκάλα τραγουδίστρια, Φιντέ Κοκσάλ και αποκάλυψε ότι σε ένα ταξίδι του τον πλησίασε και του ζήτησε να μεταφράσει τα τραγούδια του στα τουρκικά.
Εκείνη τη στιγμή μια από τις πελάτισσες άρχισε να φωνάζει «Δεν ντρέπεστε! Εγώ είμαι από την Κύπρο, η πατρίδα μου έχει υποφέρει από τους Τούρκους κι εσείς αντί να βάλετε κάποια από την Κύπρο ή την Ελλάδα να τραγουδήσει, βάζετε μια Τουρκάλα»;

Οπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο Μίμης Πλέσσας εκνευρισμένος απάντησε στην γυναίκα ότι αγαπάει πολύ την Κύπρο και πως έχει δώσει πολλές συναυλίες για το νησί.

Μετά το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα και τότε ο κύριος Πλέσσας απάντησε: «Το χειροκρότημά σας είναι η απάντηση στην κυρία».

1 σχόλιο:

  1. Η κυρία αποτέλεσε την παραφωνία της χθεσινοβραδινής παράστασης, όλοι ήταν τέλειοι, ο Μίμης Πλέσσας, τα υπόλοιπα παιδιά, ο Γιαννάκης ήταν όλοι φοβεροί. Ο Μίμης Πλέσσας απάντησε στην κυρία πως όλοι μαζί "το τόνισε", όλοι μαζί θα τα ξαναπούμε στην Κύπρο και ζήτησε το χειροκρότητα του κοινού ως απάντηση στην κυρία. Εγώ πάντως χειροκρότησα όχι φυσικά ως απάντηση στην ουσία των λόγων της κυρίας την οποία καταλαβαίνω απόλυτα "παιδί μιας σκλαβωμένης πατρίδας είναι" αλλά στο ότι φυσικά ή μουσική πρέπει να μας ενώνει και όχι να μας χωρίζει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...