Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Η «μάχη» με τον όγκο στον εγκέφαλο για τη Βανέσα από το «Next top model»

Φωτογραφίζεται για περιοδικά μόδας, περπατάει στις πασαρέλες των μεγαλύτερων Ελλήνων σχεδιαστών και συμμετέχει στα fashion week μεγάλων οίκων μόδας του εξωτερικού. Η Βανέσα, το 23χρονο μοντέλο, ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Μίλα» και μίλησε για τις δυσκολίες που βρέθηκαν στο δρόμο της και πώς αντιμετώπισε το πρόβλημα υγείας της.


Ήταν πάντα μια πολύ καλή μαθήτρια, αλλά όπως είπε δυσκολευόταν να συγκεντρωθεί στο μάθημα, είχε πονοκεφάλους και ζαλιζόταν συχνά. Λίγα χρόνια αργότερα, όταν πήγαινε στην Γ’ Λυκείου ήρθε αντιμέτωπη ίσως με την πιο δύσκολη μάχη της ζωής της. «Όγκος στον εγκέφαλο», είπαν οι γιατροί.
Μετά την χειρουργική επέμβαση έκανε φυσιοθεραπείες για να μπορέσει να ξαναπερπατήσει. Δίπλα της είχε συνεχώς την μητέρα της, ενώ η θέλησή της να γίνει μοντέλο ήταν μεγάλη.

Το Next top model ήρθε στη ζωή της λίγο αργότερα. Αν και η κριτική επιτροπή την είχε επιλέξει, χρειάστηκε να αποχωρήσει, αφού έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο παιχνίδι.

Σήμερα, η 23χρονη Βανέσα από την Ρουμανία συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και έχει συμμετάσχει σε fashion week γνωστών σχεδιαστών μόδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...