Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Ν. Θεοδωρίδου: " Όταν χώρισα από τον Ανδρέα, πήρα την απόφαση να μην μπει άλλος άντρας στο σπίτι μου"!

Η τραγουδίστρια κάνει έναν απολογισμό του έτους που πέρασε με τα ευχάριστα γεγονότα και τις συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές! Μιλά στο περιοδικό Εγώ και την Κατερίνα Μπούσιου, για τις κριτικές, τον έρωτα, τις κόρες της και τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη.


Θέλεις η χρονιά που έρχεται να σου φέρει ένα νέο έρωτα;
"Εννοείται πως το θέλω. Ο έρωτας είναι τόσο πηγαίο, τόσο ζωτικό συναίσθημα. Χωρίς έρωτα δεν λειτουργώ, δεν ζω."


  Αναζητάς τον έρωτα και σε πιο μόνιμη βάση, σε επίπεδο συμβίωσης, π.χ;
"Μου αρέσει η συντροφικότητα, αλλά επειδή ζω με τα παιδιά μου, δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να μένει και κάποιος άλλος μαζί μας. Όταν χώρισα από τον Ανδρέα, πήρα την απόφαση να μην μπει άλλος άντρας στο σπίτι μου. Έτσι κι έγινε. Είναι μια απόφαση πολύ συνειδητή και την τήρησα τα τελευταία 8 χρόνια. Είχα σύντροφο, αλλά δεν συζούσαμε"΄.

Αν όμως είχες αποφασίσει να ξαναπαντρευτείς, δεν θα συζούσες;
"Μόνο σε αυτή την περίπτωση. Αλλά τον τρίτο γάμο δεν τον σκέφτομαι ακόμη. Η ζωή μου είναι τόσο ωραία στο σπίτι μου, που δεν θα χαλούσα εύκολα αυτή την ισορροπία. Μπορεί να μην είμαι ερωτευμένη αλλά είναι πολύ όμορφη η ζωή μου. Έχω φίλους αλλά και μια πολύ μεγάλη οικογένεια".

Ο Νότης Σφακιανάκης με τις πρόσφατες δηλώσεις του έθεσε ξανά το ζήτημα του κατά πόσο ένας καλλιτέχνης πρέπει να εκφράζει τις πολιτικές του πεποιθήσεις ανοιχτά, σε σημείο να προκαλέι. Ποια είναι η αποψή σου;
"Ο καλλιτέχνης πρέπει πρωτίστως να τραγουδά και να δηλώνει ποιός είναι μέσα από τη δουλειά του. Προσωπικά, δεν είναι και του χαρακτήρα μου να παίρνω θέση. Όποιος το κάνει, όμως, είναι υπεύθυνος και για τις συνέπειες. Όλοι έχουμε την προσωπικότητα και τις πεποιθήσεις μας".

Τι θα έκανες αν ήσουν εσύ στη θέση της Δέσποινας Βανδή, η οποία διέλυσε τη συνεργασία της με τον Σφακιανάκη, εξαιτίας, η οποία διέλυσε τη συνεργασία της με τον Σφακιανάκη, εξαιτίας των δηλώσεών του;
"
Δεν θα μπορούσα να βρεθώ στη θέση της Δέσποινας Βανδή γιατί δεν θα επέλεγα αυτή τη συνεργασία», λέει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια και συνεχίζει: «δεν φέρεις εσύ την ευθύνη για όσα λέει κάποιος άλλος. Αν π.χ. οι συγκεκριμένες δηλώσεις γίνονταν στη μέση της σεζόν, ήταν δυνατόν να θεωρηθεί και η Δέσποινα “συνεργός;"

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνεργασία της στο τραγούδι του Κώστα Μαρτάκη "Αν κάπου, κάποτε", που συμμετέχει ως δεύτερη φωνή.
"Αυτό προέκυψε πραγματικά τυχαία. Είχα περάσει από το στούντιο να δω τον Κώστα και εκείνη την ώρα ήθελαν κάποιον για δεύτερη φωνή, οπότε... αυτοπροτάθηκα. Ο Κώστας απόρησε "Μα, Νατάσα, εσύ θα κάνεις δεύτερη φωνή;". Το έκανα με μεγάλη χαρά. Εγώ του είπα να μην βάλει καν το όνομά μου στο τραγούδι. Δεν έχω τέτοια θέματα, προς Θεού. Όπου μπορώ να βοηθήσω, το κάνω με μεγάλη χαρά. Ήμουν στο στούντιο το 2005 και ηχογραφούσα ένα τραγούδι για τον δίσκο "Μια γλυκιά μελωδία". Το έγραψα κι έφυγα. Έπειτα από εμένα πήγε στο στούντιο ο Πασχάλης Τερζής. Άκουσε τυχαία το τραγούδι μου, του άρεσε και πρότεινε χωρίς καν να είμαι εγώ εκεί, να κάνει δεύτερη φωνή. Αυτό τα λέει όλα".


Διάβασε περισσότερα στο Εγώ που κυκλοφορεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...