Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Π. Ζήνα: Οι δύσκολες ώρες που πέρασε και το ενδεχόμενο να κάνει δεύτερο παιδί!

Για την μικρή Ηλέκτρα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον της, την περιπέτεια υγείας του συζύγου της και το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδάκι μίλησε η Πέγκυ Ζήνα σε συνέντευξή της στο περιοδικό “People”.


Η Πέγκυ αποκάλυψε πως η περιπέτεια υγείας του συζύγου της, άλλαξε τη ζωή τους και εξομολογήθηκε πως η κόρη της είναι ερωτευμένη με τον μπαμπά της. Όσο για το αν θα κάνει δεύτερο παιδί; Αυτό μάλλον δεν είναι στα άμεσα σχέδια, αφού ποτέ δεν μπορείς να το προγραμματίσεις.

“Δεν το έχω βάλει σκοπό να κάνω ένα δεύτερο παιδί. Δεν αποκλείω κάτι, αλλά δεν το έχω βάλει σκοπό. Εξάλλου όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει. Αν ο Θεός μου στείλει κι άλλο παιδάκι ευχαρίστως η Ηλέκτρα θα αποκτήσει αδελφάκι”, είπε χαρακτηριστικά.

Πώς αντιμετώπισε η Πέγκυ, όμως τις δύσκολες ώρες που πέρασε με την υγεία του συζύγου της;

“Όταν ο Γιώργος έκανε την εγχείριση στην καρδιά του ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, όμως εκείνη τη στιγμή το μωράκι που έχεις στην κοιλιά σου, σου δίνει πολλή δύναμη. Φυσικά όλο αυτό έγινε για καλό, γιατί ο Γιώργος ξαναγεννήθηκε. Έγινε πιο υγιής από ποτέ, βελτιώθηκε πολύ η ποιότητα της ζωής του. Τελικά η Ηλέκτρα έκανε πολύ καλό και στους δυο μας γιατί προσέχουμε πολύ την υγεία μας. Παρόλο που τότε πέρασα δύσκολα, τώρα μόνο ως κάτι πολύ καλό το θυμάμαι, γιατί άλλαξε τη ζωή μας προς το καλύτερο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...