Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Ναρκωτικά και όπλο βρέθηκαν στο πούλμαν του Τζάστιν Μπίμπερ

Η σουηδική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι εντόπισε ναρκωτικά και ένα όπλο αναισθητοποίησης στο πούλμαν που χρησιμοποιούσε ο νεαρός τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ κατά την τριήμερη περιοδεία του στη Στοκχόλμη.
Η "μικρή ποσότητα" των ναρκωτικών βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης και έχει σταλεί στα εργαστήρια της αστυνομίας για ανάλυση, δήλωσε ο εκπρόσωπος των αρχών Λαρς Μπίστρομ.

Οι αρχές αποφάσισαν να ερευνήσουν το λεωφορείο όταν ένας αστυνομικός "αισθάνθηκε μια ύποπτη μυρωδιά, σαν από μαριχουάνα ή χασίς" όταν ο Μπίμπερ και η συνοδεία του επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο από το ξενοδοχείο της Στοκχόλμης όπου διέμεναν.

Το όχημα ερευνήθηκε εξονυχιστικά ενώ ήταν σταθμευμένο κοντά στο στάδιο Γκλόμπεν Αρένα όπου ο Μπίμπερ έδωσε την τρίτη και τελευταία συναυλία του στη Σουηδία. Εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κανείς μέσα στο λεωφορείο, για αυτό και η αστυνομία δεν έχει υπόπτους.

Ο 19χρονος τραγουδιστής, που βρίσκεται ήδη στο Ελσίνκι της Φινλανδίας για άλλη συναυλία, αντέδρασε στέλνοντας ένα μήνυμα στο λογαριασμό του στο Twitter: "Κάποιες φήμες (που κυκλοφορούν) για μένα (...) πού πάνε και τα βρίσκουν αυτά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...