Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Στα 40 της βάζει κάτω πολλές 20αρες με το καλλίγραμμο κορμί της

Είναι sexy θηλυκό και το κορμί της σαγηνεύει και προκαλεί ολόκληρο τον ανδρικό πληθυσμό! Τα πόδια της είναι γραμμωμένα και καλλίγραμμα ενώ το πληθωρικό της μπούστο κεντρίζει πάντα το ενδιαφέρον των αρσενικών που αναμφισβήτητα θα ήθελαν να περάσουν έστω μια στιγμή μαζί της και να κερδίσουν ένα μόνο της βλέμμα!


Τύφλα να 'χουν οι 20άρες!


Victoria Silvstedt
Victoria Silvstedt (Photo credit: Wikipedia)
Η Victoria Silvstedt παλιό κουνελάκι του Play Boy οδεύει στα 40 της χρόνια και παραμένει το ίδιο εκρηκτική και sexy όπως τη γνωρίσαμε. Διατηρεί το κορμί της σε άψογη φόρμα και αν και εισέρχεται στην 4η δεκαετία της ζωής της βάζει κάτω πολλές 20άρες.


Το σώμα της είναι αψεγάδιαστο!

Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι συνέλαβε τη Victoria Silvstedt σε μια καθημερινή στιγμή της κατά τη διάρκεια που έκανε τα ψώνια της στο σούπερ μάρκετ στο Miami και πραγματικά οι φωτογραφίες είναι απολαυστικές. Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; Τα δυνατά της σημεία είναι πολλά!

Το πρόσωπό της παραμένει λαμπερό ακόμη και χωρίς μακιγιάζ. Το κορμί της κόβει την ανάσα καθώς τα μακριά καλλίγραμμα πόδια της αναδεικνύονται μοναδικά με το καυτό κοντό σορτσάκι που φοράει. Ενώ, με ένα απλό μόνο T – Shirt μπορούμε να διακρίνουμε το πληθωρικό της μπούστο!

Η Victoria Silvstedt περιπλανήθηκε στους δρόμους κάνοντας τα ψώνια της και έκλεψε την παράσταση κυριολεκτικά. Σε λίγο καιρό θα μπει στα 40 της χρόνια και βάζει κάτω πολλές 20άρες που θα ζήλευαν τόσο το κορμί της όσο και τη λάμψη της.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...