Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Δείτε την Adriana Lima άβαφη και ιδρωμένη

Για να διατηρείς το απίστευτα καλλίγραμμο και θεϊκό κορμί ενός top model όπως είναι η Adriana Lima πρέπει να ιδρώσεις πάρα πολύ! 


Ο λόγος για την διάσημη καλλονή που δε δίστασε να βγάλει μια selfie φωτογραφία στην οποία είναι άβαφη και ιδρωμένη μετά από σκληρή και επίπονη προπόνηση. Τη συγκεκριμένη φωτογραφία στη συνέχεια ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram και τα σχόλια έπεσαν βροχή.



Ο εντυπωσιακός "άγγελος" μοιάζει με καταϊδρωμένο πυγμάχο!

Το 32χρονο αγγελάκι της Victoria Secret ποζάρει μετά την προπόνηση ιδρωμένη με βρεγμένα, άλουστα μαλλιά, πιασμένα κοτσίδα και δε φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα για την εικόνα της καθώς ποζάρει στο φακό του κινητού της άνετη και σίγουρη για τον εαυτό της. Άλλωστε, είναι και εκείνη μια απλή και καθημερινή γυναίκα που μάλιστα έχει και δυο παιδιά.

Η Adriana Lima συχνά τσαλακώνει την εικόνα της και δεν διστάζει να φωτογραφηθεί άλλοτε άβαφη και άλλοτε με τα γυαλιά της μυωπίας!

Είναι άβαφη, κατακόκκινη με τον ιδρώτα να στάζει στο πρόσωπο της και εκείνη ακομπλεξάριστη στήνεται και βγάζει μια πολύ κοντινή φωτογραφία. 

Η Adriana Lima γυμνάζεται αρκετές ώρες για να διατηρήσει το καλογυμνασμένο και αξιοζήλευτο κορμί της. Κάνει kick boxing με τον προσωπικό της γυμνατστή και τα δίνει όλα πάνω στο ring!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...