Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!


Μια ιστορία που αξίζει να την ακούσει κανείς, μια ανάμνηση που έχει τη μυρωδιά του χθες, μια κουβέντα που ανοίγει παράθυρο στο μέλλον. Πάντα υπάρχει αφορμή για να συναντηθούν οι παρέες, να υψώσουν το ποτήρι τους και να πουν: «Στην υγειά μας ρε παιδιά».


Tο Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στις 21:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάνουν ένα αφιέρωμα στο ελαφρό τραγούδι. 


Διαχρονικές επιτυχίες και μελωδίες σπουδαίων δημιουργών όπως ο Μιχάλης Σουγιούλ, o Αττίκ, o Νίκος Γούναρης, o Χρήστος Χαιρόπουλος, o Κώστας Γιαννίδης, o Αλέκος Σακελλάριος και ο Μίμης Τραϊφόρος, θα ερμηνεύσουν μοναδικά οι: Λάκης Παπαδόπουλος, Φωτεινή Δάρρα, Κώστας Μακεδόνας, Νίνα Λοτσάρη, Άγγελος Παπαδημητρίου, Ευσταθία, Χρυσούλα Στεφανάκη, Μπάμπης Βελισσάριος, Θάνος Πολύδωρας και Mαρία Τσαρούχα.


Ακόμη, στο αφιέρωμα συμμετέχουν οι κόρες του συνθέτη Μιχάλη Σουγιούλ, Αλίκη και Ηρώ Σουγιούλ, ο γιος του Νίκου Γούναρη, Κώστας Γούναρης, η δημοσιογράφος και στιχουργός Νίνα Ναχμία, ο μαέστρος Δαυίδ Ναχμίας, οι σκηνοθέτες Μανούσος Μανουσάκης και Δημήτρης Μαλλισόβας και οι ηθοποιοί Μαριάννα Τουμασάτου, Όλγα Πολίτου, Γιάννης Αϊβάζης και Κάτια Νικολαϊδου.

Ξεχωριστό τόνο στο αφιέρωμα δίνουν το νεανικό χορωδιακό σύνολο «Έμπνευσις» καθώς και χορευτές σε τάνγκο και βαλς μελωδίες, ενώ ο κορυφαίος σαξοφωνίστας Δημήτρης Βασιλάκης μας χαρίζει μια μοναδική εκτέλεση του τραγουδιού «Ας ερχόσουν για λίγο».

«Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...