Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Ευαγγελία Αραβανή για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Πρόκειται για άτομα με εμπάθειες»

Όταν ξεκινήσει μία κόντρα στην ελληνική σόουμπιζ, συνήθως κρατάει πολύ. Απόδειξη αυτού είναι η «διαμάχη» που ξεκίνησε ανάμεσα στην Ευαγγελία Αραβανή και το Δημήτρη Ουγγαρέζο. Και απ’ ότι φαίνεται καλά κρατεί. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο ένας απαντάει στα σχόλια του άλλου. Αυτή τη φορά έδωσε την απάντηση της η Ευαγγελία Αραβανή.


Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Μία συνέντευξη που είχε δώσει η ξανθιά παρουσιάστρια, έγινε η αφορμή για να ειπωθούν κάποια σχόλια στο Πρωινό mou από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Συγκεκριμένα είχε πει: «Δεν είναι ότι είχε κάνει κανένα σημαντικό επαγγελματικό επίτευγμα για να ασχοληθούμε ώστε να αποσοβήσουμε τη σχέση. Αυτό είχαμε, αυτό παίξαμε. Άμα δεν ήθελε να το παίξουμε …».


Τώρα η Ευαγγελία Αραβανή έδωσε τη δική της απάντηση μιλώντας στο Thema People. Η παρουσιάστρια δήλωσε: «Σίγουρα δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Από εκεί και ύστερα προσπαθώ να είμαι καλή σε αυτό που κάνω κάθε φορά. Κι αν θέλουμε να μιλήσουμε ειλικρινά, η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχουν δοθεί ευκαιρίες που έχουν δοθεί σε άλλους, είτε επειδή διαθέτουν κάποιο μέσο, είτε επειδή έχουν κάποιον υψηλά ιστάμενο κολλητό. Αυτό που έχω επίσης να πω, είναι πως, όταν κάποιοι δεν έχουν με τι άλλο να ασχοληθούν, ασχολούνται με τους άλλους. Πρόκειται για άτομα με εμπάθειες, που αν θέλουν να φτιάξουν τον εαυτό τους, θα πρέπει να φροντίσουν να απαλλαγούν από αυτές»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...