Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Τάσος Μητρόπουλος – Νένα Χρονοπούλου: Ο σταρ των γηπέδων, η μοιραία γυναίκα «δηλητήριο» και μία έκρηξη

 

Η έκρηξη που σημειώθηκε στο ενεχυροδανειστήριο του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου χθες στην Καλαμάτα είναι «η τελευταία σεκάνς της ζωής τους», γράφουν σήμερα τα Νέα σε μια αφήγηση της ζωής του «Ράμπο και της γυναίκας-δηλητήριο».


Το άρθρο του Δημήτρη Μανιάτη δεν εστιάζει μόνο στη σχέση τους «δύο εκρηκτικά δημόσια πρόσωπα που ένωσαν τις μοναξιές τους το 2010- το ένα και μοναδικό φλας άναψε τότε για το μπλε ρουά φόρεμα της μπελουτσικής Νένας- και που αμέσως μετά αποφάσισαν να ενώσουν και τα Ε9 τους». Θυμίζει πως πριν την απόφαση τους να ανοίξουν το ενεχυροδανειστήριο στην Καλαμάτα, τόπο καταγωγής της Νένας είχαν άλλα επιχειρηματικά σχέδια: «Η κοινή επιχείρηση στον Κορυδαλλό θα ήταν ένα πολυκατάστημα που θα συνδύαζε το μανικιούρ, το spa, το εστιατόριο με σπαλομπριζόλες και έναν παιδικό σταθμό. Το σχέδιο δεν ευοδώθηκε, αλλά η σχέση δεν κλονίστηκε».


Η γυναίκα δηλητήριο και το φιλμ νουάρ

Η 45χρονη σήμερα Νένα Χρονοπούλου «υπήρξε η φαντασίωση της δεκαετίας του '90» . Πολιορκήθηκε στενά από τους άντρες χάρη στη γοητεία της σε συνδυασμό με το αδάμαστο του χαρακτήρα της. Οι σχέσεις της ήταν θυελλώδεις και δεν έλειψε και η τραγωδία. Οπως θυμίζει το άρθρο των Νέων «Γύρω στο 1999 γνώρισε τον Γεράσιμο Μαυράκη, πρώην μποντιμπίλντερ. Σχεδόν αμέσως ερωτεύονται και παντρεύονται.


Η συνέχεια δεν είναι ρόδινη, ο Μαυράκης φυλακίζεται για παλαιότερη υπόθεση «προστασίας» η εγκυμονούσα Νένα γεννάει πρόωρα στους πεντέμιση μήνες και το βρέφος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο Μαυράκης αποφυλακίζεται, το παιδί βγαίνει νικητής και αποφασίζουν να ζήσουν ήρεμα όλοι μαζί. Μέχρι τον Οκτώβριο του 2007 όταν τέσσερις πυροβολισμοί σε φανάρι της οδού Πειραιώς έκοψαν το νήμα της ζωής του Μάκη». Λίγους μήνες νωρίτερα είχε δολοφονηθεί ο κουμπάρος τους, ενώ τον Μάιο του 2009 κα η κουμπάρα της Νένας έπεσε νεκρή από σφαίρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...