Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Χρύσπα: "Είχα βουλιμία, έκανα εξαντλητικές δίαιτες και λιποθυμούσα!"


Είναι μια από τις εντυπωσιακότερες και sexy παρουσίες στο Dancing With The Stars. Το σώμα της έχει υπέροχες καμπύλες και πολλές είναι εκείνες που θα ήθελαν να το αποκτήσουν. Κι, όμως, για την Χρύσπα τα πράγματα δεν ήταν πάντα τόσο εύκολα! Η ίδια αποκάλυψε ότι έχει κάνει λιποαναρρόφηση και ότι πέρασε ένα μεγάλο διάστημα που είχε βουλιμία. 


Άμα δεν ήμουν τραγουδίστρια, δεν θα έκανα λιποαναρρόφηση. Το έκανα για τη δουλειά μου! Είναι κακό; Είμαι υπέρ των πλαστικών, αν και εφόσον χρειάζονται. Πάντα πρέπει να γίνονται με μέτρο. Έχω περάσει πολλά στάδια στη ζωή μου: Βουλιμία, πείνα, εξαντλητικές δίαιτες… Υπήρχαν κάποιοι που με κορόιδευαν για τα κιλά μου.


Στεναχωριόμουν, πληγωνόμουν, έφτανα στα άκρα. Με τις εξαντλητικές δίαιτες έχανα κιλά, λιποθυμούσα, ξανάπεφτα στο φαγητό.  Συμβουλεύω λοιπόν, όλες οι νέες κοπέλες, να μην κάνουν ακραία πράγματα με το σώμα τους, δήλωσε.

Επίσης, η Χρύσπα μίλησε για τον σύζυγό της με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια, ωστόσο πλέον μένουν χωριστά. Γιατί, όμως; "έχουμε αποφασίσει να παλέψουμε για να επιβιώσουμε οικονομικά σε τόσο δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Οι δουλειές που έχουμε και οι δυο, μας απορροφούν τόσο πολύ χρόνο, που δεν προλαβαίνουμε να σκεφτούμε τον εαυτό μας. Άσε που δεν υπάρχει τριβή μεταξύ μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...