Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Ο Scott Disick είναι ο πατέρας του παιδιού της Kourtney Kardashian

«Μετά από τρεισήμισι χρόνια γεμάτα φήμες και ψέματα που είχε διαδώσει ένα άτομο το οποίο γνώρισα σε μια φωτογράφηση τελικά αποδείχθηκε πως Scott είναι ο πατέρας του Mason»


H Kourtney Kardashian βάζει τέλος στις φήμες πως ο Scott Disick δεν είναι ο πατέρας του γιου της Mason. Mπορεί το μοντέλο Michael Girgenti, να κατέθεσε μήνυση στην «άτακτη» τηλεπερσόνα και να ζητούσε επίμονα τεστ πατρότητας για να αποδείξει πως ο ίδιος είναι ο πατέρας του Μason, ζητώντας παράλληλα την κηδεμονία του παιδιού, όμως όπως φάνηκε οι ισχυρισμοί του δεν επιβεβαιώθηκαν.

Σύμφωνα με το E! τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων αποδεικνύουν ότι η Scott Disick είναι ο πατέρας! Η Kourtney μάλιστα δήλωσε στο E! News: «Μετά από τρεισήμισι χρόνια γεμάτα φήμες και ψέματα που είχε διαδώσει ένα άτομο το οποίο γνώρισα σε μια φωτογράφηση τελικά αποδείχθηκε πως Scott είναι ο πατέρας του Mason. Αν και με στενοχωρεί που πρέπει να αντιμετωπίσω αυτά τα γελοία ψέματα, ειδικά όταν η αλήθεια δεν ήταν ποτέ υπό αμφισβήτηση, αυτή η ιστορία πρέπει να λάβει τέλος».

O δικηγόρος της 34 χρονης πρωταγωνίστριας του reality «Keeping Up With the Kardashians» δήλωσε με τη σειρά του: «Αυτό το άτομο έχει πωλήσει ψευδείς και κατασκευασμένες ιστορίες στις εφημερίδες για χρόνια για την Kourtney Kardashian και τον γιο της, Mason. Ο Scott Disick είναι ο πατέρας Mason».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...