Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Αμφισβητείται η πατρότητα του γιου της Kardashian

Η ίδια βέβαια δεν δέχεται κάτι τέτοιο και υποστηρίζει ότι αυτό της δημιουργεί προβλήματα στην σχέση της με τον Scott Disick.


Η προσωπική της ζωή έχει γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο, όπως και των υπόλοιπων μελών της οικογένειάς της αφού το ρεάλιτι στο οποίο συμμετέχει έχει θέμα την καθημερινότητα της. Ο λόγος για την Kourtney Kardashian, που γύρω από το όνομα της έχει ξεσπάσει σκάνδαλο αφού αμφισβητείται η πατρότητα του παιδιού της.

Η διάσημη τηλεπερσόνα το 2008 συνεργάστηκε με το μοντέλο Michael Girganti, για τις ανάγκες μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Όπως υποστηρίζει όμως το μοντέλο, μετά το τέλος των γυρισμάτων η διάσημη κύρια πήγε στο σπίτι του και έκαναν σεξ χωρίς προφύλαξη. Η σχέση τους αναθερμάνθηκε τον Μάρτιο του 2009 αφού δεν τα πήγαινε καλά με τον σύζυγο της με Scott Disick.

Το μοντέλο έχει καταθέσει αγωγή στο δικαστήριο και υποστηρίζει πως το παιδί της Kourtney είναι δικό του και ζητάει την κηδεμονία του. Η ίδια βέβαια δεν δέχεται κάτι τέτοιο και υποστηρίζει ότι αυτό της δημιουργεί προβλήματα στην σχέση της με τον Scott Disick.

Ο φακός πρόσφατα απαθανάτισε την Kourtney και τον σύζυγό της Scott Disick στους δρόμους του Μαλιμπού με τον Scott να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από την σύζυγό του.  Φορώντας μαύρα ρούχα και κόκκινο κραγιόν η Koyrtney ήταν σκεπτική και μελαγχολική σε όλες τις φωτογραφίες που τράβηξαν οι παπαράτσι.

Σύμφωνα  με το TMZ o Μichael Girganti θέλει να γίνουν εξετάσεις DNA ώστε να γίνει γνωστή η ταυτότητα του πατέρα του μικρού Mason.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...