Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Η Kim Kardashian νιώθει χοντρή

Αρνείται να βγει στο προσκήνιο αν δε χάσει και τα τελευταία κιλά της εγκυμοσύνης


Λέγεται ότι η Kim Kardashian δεν μπόρεσε να παραστεί στο πάρτι γενεθλίων για τα δέκατα έκτα γενέθλια της μικρής της αδερφής, Kendall Jenner μέσα στο Σαββατοκύριακο, επειδή δεν μπορούσε να βρει μια μπέιμπι σίτερ για να αφήσει την κόρης της, North West.

Όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα του Us Weekly, αυτό δεν ήταν παρά μόνο μία δικαιολογία. Στην πραγματικότητα, η τηλεπερσόνα με τις εκρηκτικές καμπύλες που την έκαναν διάσημη σε όλο τον κόσμο, διστάζει ακόμα να εμφανιστεί δημοσίως γιατί δεν έχει προλάβει να «ξεφορτωθεί» όλα τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της.

Πηγές από το κοντινό περιβάλλον της Kim και του πατέρα του παιδιού της, Kanye West, λένε ότι η 32χρονη έχει ήδη χάσει 14 κιλά , αλλά έχει βάλει στόχο να χάσει άλλα τόσα!

Μέχρι τότε, οι θαυμαστές της φαίνεται ότι θα τη στερηθούν, μιας και η νέα μαμά αρνείται να εμφανιστεί δημοσίως μέχρι να ξαναβρεί τη φόρμα της και να είναι και πάλι η «καυτή» Kim που όλοι ξέρουν.

«Νιώθει άβολα με το κορμί της», λέει πηγή στο Us Weekly. Είπε ότι όταν βγει και τη φωτογραφήσουν για πρώτη φορά, θέλει να δείχνει πιο καυτή από ποτέ».

Και ενώ έχει ήδη χάσει 14 κιλά , λέγεται ότι πλέον η απώλεια των κιλών γίνεται πιο δύσκολα και με πιο αργούς ρυθμούς, την ώρα που η πρωταγωνίστρια του ριάλιτι Keeping Up With The Kardashians έχει αποκτήσει «εμμονή» με τη ζυγαριά και τα κιλά της.

protothema.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...