Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

H Madonna φοράει διαμαντένια σιδεράκια

Μία… «λάμψη» βγήκε μέσα από το στόμα της


Με ένα πλατύ χαμόγελο κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο ετήσιο Festival de Musique de Menton - μια γιορτή της κλασσικής μουσικής με παραστάσεις από καλλιτέχνες και συμφωνικές ορχήστρες – η Madonna αποκάλυψε το λαμπερό της μυστικό: φορούσε μία σειρά από διαμαντένια σιδεράκια!

Έχοντας στο πλευρό της τον κατά πολύ νεότερο σύντροφό της, Brahim Zaibat – που θα έπρεπε μάλλον να τα φοράει εκείνος – η 54χρονη βασίλισσα της ποπ έκανε την εμφάνισή της στη Menton, μια γραφική παραλιακή πόλη στη Νότια Γαλλία και τους θάμπωσε όλους – κυριολεκτικά!

Μάλιστα, η Madonna είχε «προειδοποιήσει» για το νέο της αξεσουάρ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagtram, ανεβάζοντας φωτογραφία με τα περίεργα σιδεράκια που έχουν πάνω τους 24 διαμάντια.

Εμφανώς περήφανη για το νέο της απόκτημα, η Madonna δε διστάζει να το διαφημίζει σε κάθε ευκαιρία εδώ και μερικές ημέρες.

Ντυμένος αρκετά συντηρητικά από ότι συνηθίζει, φορώντας πουά μαύρο φόρεμα και μια λευκή ζακέτα, η Madonna παρακολούθησε τις παραστάσεις από τις αδελφές Katia και Marielle Labèque και του βασκικού συγκροτήματος Kalakan, με του οποίου τον τραγουδιστή είναι φίλοι.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...