Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Ο Christian Louboutin στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς

Ο σχεδιαστής των παπουτσιών με τις κόκκινες σόλες κάνει διακοπές στην Ελλάδα


Ο διάσημος σχεδιαστής παπουτσιών Christian Louboutin βρίσκεται στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, γύρω στις 21:00, ο σχεδιαστής κατέφθασε στο λιμάνι του Φισκάρδου στην Κεφαλονιά, με το σκάφος SunCoco, 23 μέτρων , και μαζί με την παρέα του επισκέφθηκε το φημισμένο εστιατόριο της Τασίας για να απολαύσει το δείπνο του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Yupiii. «Οι επιλογές της παρέας ήταν ορεκτικά, κρεατικά ενώ προτίμησαν να δοκιμάσουν ρετσίνα και όχι κάποιο ακριβό κρασί» ανέφερε πηγή.

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Christian Louboutin επισκέπτεται τη χώρα μας καθώς έχει φιλοξενηθεί στο παρελθόν στην Αντίπαρο. «Μάλιστα, συνομιλώντας με θαμώνες του γνωστού εστιατορίου το βράδυ της Δευτέρας, ανέφερε πως αγαπάει την Ελλάδα και το καλοκαίρι της γι'αυτό και την επιλέγει συχνά για τη χαλάρωσή του» πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Ο διάσημος σχεδιαστής και η παρέα του κράτησαν χαμηλούς τόνους καθ΄όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο εστιατόριο της Τασίας στο Φισκάρδο, ενώ δε θέλησαν και να φωτογραφηθούν.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...