Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Ο Ρέμος ακύρωσε συναυλία στη Χαλκιδική λόγω… φοροελέγχων

«Δεν επιθυμώ να γίνω συμμέτεχος σε καμία υπερβολή» τονίζει ο δημοφιλής τραγουδιστής και διαμαρτύρεται ότι οι καλλιτέχνες δεν είναι δυνατόν να ελέγχουν τη νομιμότητα λειτουργίας των χώρων που τους φιλοξενούν

Την προγραμματισμένη του συναυλία στη Φούρκα της Χαλκιδικής για τις 17 Αυγούστου αποφάσισε να ακυρώσει ο Αντώνης Ρέμος, μετά τα πολλαπλά κρούσματα ελέγχων του ΣΔΟΕ που έχουν παρουσιαστεί τις τελευταίες ημέρες σε ανάλογους συναυλιακούς χώρους.

«Οι καλλιτέχνες δεν είναι δυνατόν να ελέγχουν οι ίδιοι τη νομιμότητα λειτουργίας των χώρων που τους φιλοξενούν», έγραψε στην ανακοίνωση που έβγαλε ο ίδιος το απόγευμα της Δευτέρας, εκφράζοντας τη δυσφορία του στο ότι συνήθως τελικά είναι οι ίδιοι οι τραγουδιστές εκείνοι που στο τέλος την… «πληρώνουν».

Τέλος, ο καλλιτέχνης ανανέωσε το ραντεβού του με τους φίλους και θαυμαστές του για τη Θεσσαλονίκη και το Politia Live Clubbing, όπου ξεκινάει στις 23 Αυγούστου εμφανίσεις μαζί με το Στέλιο Ρόκκο και την Ελένη Φουρέιρα.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Οι υπερβολές που παρατηρούνται τον τελευταίο καιρό όσον αφορά τους ελέγχους, επιβεβλημένους καταρχήν, στο χώρο της συναυλιακής / καλοκαιρινής διασκέδασης, καθιστά για τους καλλιτέχνες εξαιρετικά δύσκολη τη συμμετοχή τους, καθώς, ενώ δεν είναι δυνατόν να ελέγχουν οι ίδιοι τη νομιμότητα λειτουργίας των χώρων που τους φιλοξενούν, εύκολα καθίστανται συν-υπαίτιοι για οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά των επιχειρήσεων αυτών.

Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί αυτή η κατάσταση το γεγονός ότι κάποιες περιοχές όπως η Χαλκιδική βρέθηκαν αίφνης στο στόχαστρο υπερβολών από κάθε πλευρά.

Δεν επιθυμώ να γίνω συμμέτοχος σε καμία υπερβολή γι’ αυτό, και αποφάσισα να ακυρώσω τη συναυλία στη Χαλκιδική και ενόψει της έναρξης των προγραμματισμένων εμφανίσεών μου στη Θεσσαλονίκη, καλώ όλους τους φίλους μου να συναντηθούμε εκεί από τις 23 Αυγούστου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...