Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Κρυσταλλία Ρήγa - Δημήτρης Πλατανιάς: Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος

Η Κρυσταλλία φαίνεται ότι βρήκε αυτό που αναζητούσε στην αγκαλιά του Δημήτρη Πλατανιά, του καλύτερου (πρώην) φίλου της, που έμελλε να γίνει ο νυν αγαπημένος της


Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Η πρώην τραγουδίστρια του συγκροτήματος των OtherView Κρυσταλλία Ρήγα ζει τον απόλυτο έρωτα στην αγκαλιά του γνωστού σκηνοθέτη Δημήτρη Πλατανιά

Η σχέση τους μετράει ήδη μισό χρόνο, αφού από τις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου έχουν γίνει αχώριστοι. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, που το τελευταίο διάστημα ακολουθεί σόλο καριέρα. Η φετινή χρονιά ήταν γεμάτη αλλαγές και ανατροπές για την Κρυσταλλία, αφού αποφάσισε να κλείσει κύκλους τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή.

Η όμορφη αοιδός τον τελευταίο χρόνο διατηρούσε σχέση με τον γνωστό hairstylist Γιώργο Πασχάλη, με τον οποίο ήταν ζευγάρι και πριν από τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Το πρώην ζευγάρι είχε επανασυνδεθεί και σύμφωνα με πληροφορίες σχεδίαζαν να συζήσουν. Μάλιστα είχαν αρχίσει να ανακαινίζουν το σπίτι όπου θα έμεναν και συχνά πυκνά έφευγαν για διήμερα στην Αίγινα απ’ όπου κατάγεται ο πρώην αγαπημένος της τραγουδίστριας. Βέβαια, παρά τις προσπάθειες να παραμείνουν μαζί είχαν αρχίσει να φαίνονται ξανά μαύρα σύννεφα πάνω από τη σχέση τους. Η επικοινωνία μεταξύ τους είχε αρχίσει να χάνεται και η Κρυσταλλία έβρισκε παρηγοριά στα λόγια του καλύτερού της -μέχρι εκείνη τη στιγμή- φίλου, αφού πολύ γρήγορα έμελλε να γίνει ο τωρινός αγαπημένος της. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια κατάλαβε πως τα συναισθήματα που έτρεφε για τον γοητευτικό σκηνοθέτη δεν ήταν μόνο φιλικά. Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Πλατανιάς ένιωθε το ίδιο έντονα για την Κρυσταλλία και έτσι δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι. Στο πρόσωπο του Δημήτρη η Κρυσταλλία βρήκε όλα τα στοιχεία που θέλει να έχει ο άντρας και όπως έχει εκμυστηρευτεί στο φιλικό περιβάλλον της, ο Δημήτρης είναι ευγενικός, διακριτικός και δεν έχει ανασφάλειες. Είναι ίσως η πρώτη φορά που η Κρυσταλλία δεν έχει πρόβλημα να κυκλοφορεί δημόσια με τον σύντροφό της, ενώ αισθάνεται τόσο σίγουρη για τα συναισθήματά της ώστε, αν και δεν σκέφτεται ακόμη τον γάμο, λέει πως νιώθει σαν να είναι παντρεμένη.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από περίπου τρία χρόνια στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ «Κάνε με». Τότε δεν είχε περάσει καν από το μυαλό τους πως θα μπορούσαν να είναι μαζί, αφού ο καθένας είχε τη σχέση του. Βέβαια από την πρώτη στιγμή υπήρξε αμοιβαία έλξη και χημεία που σιγά-σιγά εξελίχθηκε σε μια πολύ καλή φιλία. Η Κρυσταλλία και ο Δημήτρης περνούσαν αρκετές ώρες μαζί συζητώντας διάφορα θέματα γύρω από τη δουλειά και ο ένας στήριζε τον άλλο, με αποτέλεσμα η βαθιά φιλία τους να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα. Τον Φεβρουάριο το ζευγάρι αποφάσισε πως θέλει να είναι μαζί και πριν από δύο μήνες έκαναν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση στην πρεμιέρα του «Ηangover 4». Οσοι τους γνωρίζουν λένε πως οι δυο τους έχουν γίνει αυτοκόλλητοι. Μάλιστα η Κρυσταλλία έχει εκμυστηρευτεί σε πολύ καλή της φίλη πως διανύει μια από τις πιο ωραίες περιόδους της ζωής της, αφού όταν είναι ερωτευμένη είναι απόλυτα δημιουργική, και ότι αυτό που της αρέσει πολύ στην τωρινή της σχέση είναι πως υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και κατανόηση, γεγονός που τη βοηθάει να παραμένει ήρεμη και αφοσιωμένη στη δουλειά της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...