Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Φάνης Μουρατίδης: Daddy cool


Αυτοσαρκαστικός μέχρι τελικής πτώσης, ηθοποιός ιδανικός για δράμα, αλλά και κωμωδία. Αυθόρμητος μπαμπάς και σύζυγος. «Χαρά της ζωής» λένε οι άλλοι γι'αυτόν.


Τον Φάνη Μουρατίδη δεν γίνεται να μην τον αγαπάς. Από το μυαλό μου δεν θα φύγει ποτέ η εικόνα του νεόκοπου τότε μπαμπά, σε ένα ήσυχο εστιατόριο στο Χαλάνδρι, με το δεύτερο –μηνών– γιο του, Αλέξανδρο, κυριολεκτικά κρεμασμένο στο λαιμό του. Και στη μικρή αυλή του εστιατορίου, η σύζυγός του, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, να ασχολείται με το μεγαλύτερο Έκτορα.

Ωραία οικογένεια, όμορφοι άνθρωποι και οι δύο, με χιούμορ υποδόριο και αυστηρά αποστασιοποιημένοι από τη λαίλαπα της δημοσιότητας.

Τα πρόσωπα των παιδιών τους δεν πρόκειται ποτέ να γεμίσουν τις σελίδες των celebrity περιοδικών. «Είναι θέμα υποκειμενικό η δημοσίευση των προσώπων των παιδιών. Το ορίζει ο καθένας ανάλογα με τη ζωή του και την οικογένειά του. Προσωπικά, ξέρω τι θέλω εγώ και η γυναίκα μου. Δεν θα κρίνω κανέναν για το τι κάνει. Δεν θα θεωρηθεί, όμως, νομολογία η στάση του άλλου και για τη δική μου στάση. Δηλαδή, εφόσον ο τάδε το δείχνει το παιδί του, γιατί δεν το δείχνεις κι εσύ; Είσαι καλύτερος; Δεν πάει έτσι. Το τι θεωρεί κανείς επικίνδυνο είναι προσωπικό θέμα. Σεβασμό στη διαφορετικότητα, λοιπόν» λέει ο Φάνης Μουρατίδης στο People.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...