Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

H απάντηση της Μανωλίδου στον Σταμάτη Κραουνάκη για το «κουλή, ξινή, νευρικιά Ευγενία»

Ιδιαίτερα large απέναντι στον Σταμάτη Κραουνάκη που πριν από λίγες ημέρες είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση εναντίον της και εναντίον του συζύγου της Αδωνι Γεωργιάδη εμφανίστηκε η Ευγενία Μανωλίδου.

«Εφόσον ο κ. Κραουνάκης έτσι αισθάνεται άνετα, ας το κάνει. Εγώ πιστεύω ότι δεν τιμά την πορεία του αυτή η συγκεκριμένη στιγμή, αλλά εάν εκείνος αισθάνθηκε καλά και του έφυγε ένα βάρος από πάνω του και νομίζει ότι μας έπληξε ή ότι ευχαρίστησε τον κόσμο που τον άκουγε, εντάξει. Γι' αυτό είναι η δημοκρατία... για να μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει, όποτε το θέλει και να μην έχει και συνέπειες», είπε η Ευγενία Μανωλίδου μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι το σκέφτονται σε προσωπικό επίπεδο, το σκέφτονται σε επίπεδο ιδιότητας. Ο πολιτικός και η σύζυγος του πολιτικού. Δεν το σκέφτονται ανθρώπινα. Είμαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει προσωπική αιχμή σε όλο αυτό. Ελπίζω δηλαδή. Θέλω να πιστεύω ότι ένας μουσικός του βεληνεκούς του κυρίου Κραουνάκη δεν μπαίνει σε τέτοιες μικρότητες».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες κατά τη διάρκεια συναυλίας στο προαύλιο της ΕΡΤ με αφορμή την κυβερνητική απόφαση για το λουκέτο, ο Σταμάτης Κραουνάκης είχε παραλλάξει το γνωστό τραγούδι του «Πάμε στου Άδωνι για καφέ» και με στίχους αρκετά υβριστικούς επιτέθηκε τόσο στον υπουργό Υγείας, όσο και στη σύζυγό του.

«Όπου κι αν πας θα σαι πάντα εκεί, με την ξανθιά την κουλή να σε λέει Μπουμπούκο. Κι αναρωτιέμαι η κ@ριόλ@ τι χρώμα φοράει βρακί Έλα! Τα βούρλα φυτρώνουν στο βούρκο! Πάμε στον Αδωνι για φραπέ, που μας λέει κουμούνια, φρικιά, τον σιχαίνονται και οι φοιτητές κι εκείνος βγαίνει με μία ξινή, νευρικιά, Ευγενία τη λένε που λες. Και κυκλοφορεί ξετσίπωτα,ένα σόι, ένα τίποτα. Κι είμαστε η λαχτάρα του και γ@μιέτ@ι όλη η φάρα του...», είχα τραγουδήσει ο γνωστός μουσικοσυνθέτης προκαλώντας σάλο αντιδράσεων.



Πηγή:  | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/113248#ixzz2Y05I0Xj4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...