Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Γιατί κλειδαμπαρώθηκε σπίτι με το μωρό της η Καρντάσιαν;

Η Κιμ Καρντάσιαν μας έχει συνηθίσει σε αμέτρητες δημόσιες εμφανίσεις, προβάλλοντας την προσωπική της ζωή με κάθε τρόπο. Ετσι είναι φυσικό να προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι από τότε που γέννησε κλειδώθηκε σπίτι της με το μωρό.

Για ποιο λόγο λοιπόν η Κιμ κλείστηκε σπίτι και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας απο τις 15 Ιουνίου που γέννησε;

Πηγή από το περιβάλλον της, υποστηρίζει ότι η Κιμ θα παραμείνει κρυμμένη τουλάχιστον μέχρι τις 25 Ιουλίου.

Η 32χρονη Κιμ, σύμφωνα με την αρμενική παράδοση μετά τη γέννα θα παραμείνει στο σπίτι για 40 ημέρες κατά τις οποίες μόνο οι συγγενείς επιτρέπεται να δουν το μωρό.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή και η αδελφή της Κιμ, Κάρτνεϊ φαίνεται πως ακολούθησε την ίδια παράδοση και με τα δικά της παιδιά Μέισον και Πενέλοπε.

Το έθιμο αυτό δε γίνεται μόνο για θρησκευτικούς σκοπούς, αλλά είναι επίσης γνωστό ότι έχει οφέλη για την υγεία του νεογέννητου, αφού εάν το μωρό - σε αυτή την περίπτωση, η Νόρι - παραμένει σε εσωτερικούς χώρους για 40 ημέρες δεν εκτίθεται σε βακτήρια έξω από το σπίτι.

Ωστόσο υπάρχει και ένας ακόμα λόγος που κρύβεται η Κιμ, αφού μαζί με τη φροντίδα του μωρού της έχει αναλάβει και την δική της φροντίδα, ώστε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και να επιστρέψει στη δημοσιότητα αδύνατη και ανανεωμένη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...