Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Οι «Άντρες έτοιμοι για όλα» κόπηκαν από Αγρίνιο και Πάτρα


Ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες παραστάσεις του θεατρικού «Άντρες έτοιμοι για όλα» στους Δήμους Αγρινίου και Πατρών. Αιτία, το γεγονός ότι οι πρωταγωνιστές του μένουν επί σκηνής με το μαγιό. Ένας εξ αυτών, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν έχασε την ευκαιρία να τοποθετηθεί δημόσια για το γεγονός, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

«Προς Δήμο Πατρών και Αγρινίου (τα μέρη που μεγάλωσα). Ζούμε στο 2013! Κάθε μέρα εδώ και χρόνια βλέπουμε τα πάντα όλα μέσα από τις τηλεοράσεις. Από απευθείας δολοφονίες, βιασμούς, τσόντες μέχρι ό,τι δε θα μπορούσε κανένας να φανταστεί δύο δεκαετίες πριν. Και τώρα, το 2013, σας σοκάρει να δείτε πέντε άντρες με μαγιό;;; Αυτός ο ξεφτιλισμένος πουριτανισμός από πού βγαίνει;».

Ο ηθοποιός συνέχισε «Ένα από τα προβλήματα στον χώρο του πολιτισμού είναι ότι πάρα πολλοί δεν θα έπρεπε να ασχολούνται μαζί του γιατί δεν έχουν καμία σχέση με αυτόν. Μεγαλύτερη ντροπή πρέπει να νιώθουν αυτοί παρά εγώ που εκθέτω αυτό το κολασμένο και αμαρτωλό μου σώμα βεβηλώνοντας τα ελληνικά θέατρα στη χώρα του Αριστοφάνη!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...