Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Γιόρτασε τα...59 "πακέτα" η Βίκυ Χατζηβασιλείου

 
Μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά για την εκπομπή «Πάμε Πακέτο», η όγδοη, έφτασε στο τέλος της, με τους τηλεθεατές να μένουν πιστοί στο ραντεβού της Πέμπτης για δυνατές συγκινήσεις και ανατροπές.

Σε αυτή την πορεία, που ξεκίνησε τον Οκτώβριο, παραδόθηκαν 59 πακέτα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Το πακέτο ταξίδεψε στην Πορτογαλία, τη Γερμανία, την Αρμενία, τη Ρωσία, τη Σουηδία, τη Νότιο Αφρική και συνέχισε υπερατλαντικά σε Αμερική και Αυστραλία.


Στόχος της εκπομπής ήταν και φέτος να εκπληρώσει τις επιθυμίες ανθρώπων που ήθελαν να δώσουν τέλος στην αγωνία τους, να ανακαλύψουν τις ρίζες τους και να επανενωθούν με τους δικούς τους. Παιδιά, αδέρφια, γονείς ξανάσμιξαν, λάθη του παρελθόντος συγχωρήθηκαν και δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Το «Πάμε πακέτο» ανέδειξε ανθρώπους των οποίων η προσφορά συγκίνησε. Έδωσε μαθήματα ζωής από εκείνους που πάλεψαν και παλεύουν για τη ζωή τους, με ήθος και αξιοπρέπεια. Μας σύστησε ανθρώπους που έκαναν την υπέρβαση, τόλμησαν για πρώτη φορά στη ζωή τους και εξομολογήθηκαν δημόσια τον έρωτά τους, το απωθημένο τους, το καλά κρυμμένο μυστικό τους.


Πολλά τα συναισθήματα που χώρεσαν και φέτος σε ένα τόσο μικρό πακέτο!

Η πορεία του «Πάμε πακέτο» ήταν εξαιρετικά σταθερή και με υψηλές επιδόσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή κατέγραψε μέσο όρο τηλεθέασης 25,8% στο σύνολο και 18,3% στο δυναμικό κοινό 15-44. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι γυναίκες 25-34 ετών ήταν το κοινό που η εκπομπή σημείωσε την υψηλότερη απόδοση με μέσο μερίδιο τηλεθέασης 24,8%.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η δημοσιογραφική ομάδα, η παραγωγή και όλοι συντελεστές της εκπομπής δείπνησαν μετά το τέλος του τελευταίου γυρίσματος, την Τετάρτη 5 Ιουνίου, στην Αίγλη Ζαππείου. Ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...