Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Αν και απροσδόκητος ο θάνατός του, ο «αγαθός γίγαντας» Τζέιμς Γκαντολφίνι είχε ήδη έτοιμη τη διαθήκη του

Τελικά, περισσότερο αγαπητός απ' όσο αναμενόταν ήταν ο εμβληματικός «μαφιόζος» πρωταγωνιστής της πολυβραβευμένης σειράς «The Sopranos», Τζέιμς Γκαντολφίνι, ο οποίος «έφυγε» προσφάτως και εντελώς αναπάντεχα από τη ζωή, σε ηλικία 51 ετών, ενώ έκανε διακοπές στην Ιταλία με τον 13χρονο γιο του Μάικλ.

Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι παρά το απροσδόκητο του θανάτου, ο περίφημος «Τόνι Σοπράνο» είχε ήδη ετοιμάσει λεπτομερώς τη διαθήκη του και μάλιστα πριν από μερικούς μήνες: συγκεκριμένα, στις 19 Δεκεμβρίου 2012.

Σύμφωνα με τη διαθήκη του που κατατέθηκε σε δικαστήριο του Μανχάταν, το μεγαλύτερο μέρος της ύψους 70 εκ. δολαρίων περιουσίας του το αφήνει στα δύο παιδιά του, τον 13χρονο Μάικλ και την 8 μηνών Λιλιάνα Ρουθ καθώς και στη γυναίκα του.

Το ποσό θα περιέλθει στον Μάικλ μόλις γίνει 21 ετών και θα το μοιραστεί με την ετεροθαλή αδελφή του όταν εκείνη γίνει 25 ετών.

Μερίδιο θα λάβουν επίσης η χήρα του Ντέμπορα Λιν, οι δύο αδελφές του, ενώ από 200.000 δολάρια θα πάρουν ο προσωπικός βοηθός και η γραμματέας του.

Η κληρονομιά ζητά από τα δύο αδέλφια να διατηρήσουν και να μοιραστούν την περιουσία μέσα στην οικογένεια Γκαντολφίνι όσο το δυνατόν περισσότερο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...