Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

O Αντώνης Κανάκης σχολιάζει την «πλάκα» της «Συντέλειας» στη Λιάνα Κανέλλη!

Ο Αντώνης Κανάκης είναι ένας άνθρωπος που υπηρετεί πολλά χρόνια τη σάτιρα, έχει χιούμορ και οι πλάκες αποτελούν για εκείνον καθημερινότητα.

Για το λόγο αυτό του ζητήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη του στο «Βήμα της Κυριακής» να σχολιάσει την φάρσα της εκπομπής «Συντέλεια» στη Λιάνα Κανέλλη.

«Είμαι ένας άνθρωπος που μπορώ ν΄αντιμετωπίσω σχεδόν τα πάντα χιουμοριστικά. Αν μπορούσα, ακόμη και τον ίδιο το θάνατο μου, από ένα τραγικό δυστύχημα για παράδειγμα. Θα τον διακωμωδούσα», δήλωσε ο παρουσιαστής και πρόσθεσε: «Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι θεωρώ πως ο μόνος που δικαιούται να κάνει πλάκα σε ένα θύμα, σχετική με αυτό που έπαθε, είναι το ίδιο το θύμα. Αν δηλαδή το ίδιο το θύμα βρει τη δύναμη και τη διάθεση να κάνει πλάκα με την τραυματική εμπειρία του, τότε δίνει άτυπα το πράσινο φως και στους άλλους ν΄ακολουθήσουν αν το επιθυμούν!»

Φρόντισε ωστόσο ο Αντώνης Κανάκης να ξεκαθαρίσει, πως «δε χρειάζεται να κρεμάσουμε τα παιδιά της Συντέλειας. Είναι φανερό ότι ήταν μια παράξενη στιγμή και γι΄αυτούς.Ζήτησαν ειλικρινώς πιστεύω "συγγνώμη", κάτι που είναι πολύ σημαντικό, και δεν νομίζω ότι καθορίζει ή αντιπροσωπεύει το σύνολο της δουλειάς τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...