Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Η συγκλονιστική ιστορία ενός αισιόδοξου νέου που έμεινε καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι


Ο Πάνος Τριανταφύλλου είναι 26 χρόνων και η ιστορία του συγκλονίζει!

Είναι ένας νέος άνδρας που έμεινε καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι στα 18 του χρόνια και με τη δύναμη της ψυχής του έγινε πρωταθλητής ξιφασκίας και έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, όπου βγήκε 8ος. «Είναι ότι πιο όμορφο να αγωνίζεσαι για την πατρίδα σου», εξομολογείται.

Στα 18 του χρόνια η μοίρα του έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι. Είχε ένα τροχαίο με αυτοκίνητο μαζί με τους φίλους του αλλά δεν οδηγούσε εκείνος. Χτύπησε στη θωρακική μοίρα με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί το σώμα του από την μέση και κάτω.

Από εκείνη τη μέρα η ζωή του άλλαξε αλλά εκείνος την κοιτάει με χαμόγελο και συνεχίζει μπροστά με τρομερή αισιοδοξία.

Μάλιστα, περιγράφει την στιγμή που έμαθε ότι θα είναι για την υπόλοιπη ζωή του καθηλωμένος σε ένα καροτσάκι με χαμόγελο. «Εκείνη τη στιγμή έκλαψα αλλά δεν το έβαλα κάτω . Μετά είπα ‘’Εντάξει δεν πειράζει θα γίνω καλά, θα πλακωθώ στις γυμναστικές’’. Στην πορεία και αφού περνούσαν τα χρόνια και συνειδητοποιούσα ότι δεν θα ξαναπερπατήσω δεν με ενόχλησε», είπε.

«Οποιοσδήποτε κρύβει μια δύναμη μέσα του»
Οι πιο δυνατές στιγμές της ζωής του είναι εκείνες που έζησε μέσα από τον αθλητισμό. «Με τον αθλητισμό έχω ζήσει μεγάλες συγκινήσεις, έχω κάνει ταξίδια, έχω γνωρίσει κόσμο», είπε.

Πριν από το ατύχημα έπαιζε μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ ενώ σήμερα η καινούργια του αγάπη είναι η ξιφασκία, με πολλά μετάλλια.

Παρ' όλες τις δυσκολίες που πέρασε, δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον, κάνει όνειρα και θέλει να δημιουργήσει την δική του οικογένεια.

ΔΕΙΤΕ την συγκινητική συνέντευξη που έδωσε στην Ελένη Μενεγάκη...


Πηγή: εκπομπή ''Ελένη''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...