Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ντε Νίρο - Σταλόνε ματώνουν για την Κιμ Μπάσιντζερ

Εδώ και μήνες ο Πίτερ Σιγκαλ σχεδιάζει να ρίξει στο ρινγκ Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Σιλβέστερ Σταλόνε σε κάτι που δε θα είναι απλώς μια ταινία μποξ, αλλά...ένας κωμικού προσανατολισμού φόρος τιμής σε δυο εμβληματικούς κινηματογραφικούς μαχητές, το «οργισμένο είδωλο» Τζέικ Λα Μότα και τον Ρόκι Μπαλμπόα. 

Δυο βετεράνοι πυγμάχοι επιστρέφουν στο ρινγκ για να κλείσουν παλιούς ανοιχτούς (στοιχηματικούς;) λογαριασμούς, αλλά όπως φαίνεται και για να ξεκαθαρίσουν και προσωπικές διαφορές που εστιάζονται στη σέξι φιγούρα της Κιμ Μπάσιντζερ, άλλοτε απόλυτου sex symbol που διατηρείται αβάσταχτα γοητευτική (και επαρκώς φυσική για τα δεδομένα της χολιγουντιανής γειτονιάς) στην ωριμότητά της. Τίτλος της ταινίας "Grudge Match" (Ρεβάνς).

Ο 
English: Sylvester Stalone at the 2010 Comic C...
Sylvester Stalone (Photo credit: Wikipedia)
 Ντε Νίρο γυρίζει αυτήν την περίοδο την bachelor κομεντί Λας Βέγκας, ενώ ο Σταλόνε μόλις ολοκλήρωσε με «Μια σφαίρα στο κεφάλι» την ταινία δράσης του Γουόλτερ Χιλ με Τζέισον Μόμοα και Κρίστιαν Σλέιτερ. Όσο για τη σέξι πρωταγωνίστρια του «9 ½ Εβδομάδες» και του «Λος Άντζελες: Eμπιστευτικό», ξανασυναντά τον Μίκι Ρουρκ για το «Black November», αλλά θα βρεθεί και στο πλευρό του Νικ Νόλτε στο «The Impossible Dream», αφού ολοκληρώσει τα γυρίσματα του «Third Person» του Πολ Χάγκις με Λίαμ Νίσον, Μίλα Κούνις και Ολίβια Ουάιλντ.

Στην ταινία θα εμφανίζεται και ο Κέβιν Χαρτ ως αθλητικός μάνατζερ που στήνει στο άψε σβήσε έναν αγώνα όταν μυρίζεται εύκολο χρήμα, ενώ το σενάριο επεξεργάζεται στις λεπτομέρειές του ο Νταγκ Έλιν, επάνω στο αρχικό του Τιμ Κέλερ. Τα πρώτα κροσέ θα πέσουν μέσα στο 2013 που ο Σιγκάλ θα στήσει κάμερα μέσα στο ρινγκ.
e-go.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...