Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Αφήνει τον Χατζηγιάννη για τον Johnny Depp η Μακρυπούλια!


Τι κι αν έχει δεσμό με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη; Ούτε η Ζέτα Μακρυπούλια δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία του Johnny Depp και εκφράζει δημόσια την επιθυμία της να συνεργαστεί μαζί του! Παράλληλα, η σέξι ξανθιά παραδέχεται πως την έχει επηρεάσει η κρίση, αλλά και ότι μπορεί να ζήσει μακριά από την δημοσιότητα.

«
English: Johnny Depp in Cannes in the nineties.
Johnny Depp (Photo credit: Wikipedia)
Με συναρπάζει η ιδέα να συνεργαστώ µε τον Johnny Depp. Είναι πολύ καλός ηθοποιός», λέει η Ζέτα στο περιοδικό «Life» , προσθέτοντας πως είναι στο χώρο από τα 13 της χρόνια και είναι πολύ δύσκολο να σκεφτεί τι άλλο θα της άρεσε να κάνει.

Μιλώντας για την οικονομική κρίση, αποκαλύπτει πως έχει επηρεάσει και εκείνη, όπως όλους μας. 

«Παρ’ ότι τα πράγµατα δείχνουν να είναι πολύ δύσκολα, δεν παύω να είµαι αισιόδοξη ότι κάποια στιγµή το κλίµα θ’ αλλάξει. Ως λαός είµαστε και έξυπνοι και εργατικοί, παρά την λανθασµένη εικόνα που έχουµε δείξει προς τα έξω», συμπληρώνει.
«Τα φώτα της δηµοσιότητας δεν αποτελούν προτεραιότητα στη ζωή µου, άρα φυσικά και µπορώ να φανταστώ τη ζωή µου µακριά απο αυτή», συνεχίζει η σέξι ξανθιά, η οποία χαρακτηρίζει την υπομονήως το μεγαλύτερό της όπλο, αλλά και τονίζει πως τσαλακώνεται μόνο μπροστά στους φίλους της. Γι’ αυτό εμείς την βλέπουμε πάντα με την βλεφαρίδα κάγκελο;
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...