Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: "Δεν θα μπορούσα να δουλέψω απλήρωτος" [video]

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος μίλησε για το θέατρο, την κρίση αλλά και το μέλλον σε συνέντευξη του στον Αχελώο tv και τον δημοσιογράφο Μάκη Μάκκα.

Ο ίδιος αισθάνεται τυχερός για την έως τώρα πορεία του υπογραμμίζοντας ότι δεν ξεχωρίζει τους κωμικούς από τους δραματικούς ρόλους και όπως είπε όνειρο του είναι να συνεχίσει να κάνει καλές δουλείες: "Είμαι πολύ τυχερός, καθώς νιώθω ότι έκανα πράγματα και στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση και είμαι ευγνώμων γι' αυτό, θέλω να συνεχίσω να κάνω αυτό ακριβώς που κάνω, " δήλωσε.

Όσο για την κρίση που έχει χτυπήσει τον χώρο του θεάματος και της τηλεόρασης ειδικότερα ο ίδιος δήλωσε: "Δεν θα μπορούσα να δουλέψω απλήρωτος, η τηλεόραση δεν υπάρχει πια...Γίνονται ελάχιστες παραγωγές και με τους όρους που γίνονται δεν θέλω να είμαι μέσα σε αυτούς".

Τέλος ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους νέους ανθρώπους για τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες: "Δεν αξίζουμε όλο αυτό που ζούμε όσο και αν προσπαθούν να μας πείσουν σε αυτή την κατεύθυνση δε είμαστε όλοι διεφθαρμένοι και διαπλεκόμενοι ας απολογηθούν λοιπόν αυτοί που είναι, όχι εμείς", ενώ πρόσθεσε ότι πρέπει να έχουμε πίστη ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.

Δεν μπορώ να κάνω την παραμικρή σύσταση και να δώσω μια συμβουλή σε έναν άνθρωπο που έχει δυο χρόνια να εργαστεί. Τι να του πω;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...