Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Αρναούτογλου: «Κυνηγούσα πάντα τα νούμερα»

Ειλικρινής και συνειδητοποιημένος εμφανίστηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή... «Gia mpanaki» του Mega Κύπρου όπως αναφέρει το gossip-tv.Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με το Μεγάλο Κανάλι αλλά και το ρόλο που παίζουν στη ζωή του τα νούμερα τηλεθέασης.

«Ανανεώσαμε για ακόμη ένα χρόνο. Μέχρι το καλοκαίρι του 2013. Κλείσαμε 10 χρόνια φέτος και είναι ωραίο να το νιώθεις σπίτι σου και να υπάρχει οικογενειακή κατάσταση, όπως ζω εγώ με το Mega» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ως προς τη σχέση του με τα νούμερα τηλεθέασης, ο παρουσιαστής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κυνηγούσα πάντα τα νούμερα, πάντα τα συμπαθούσα και πάντα πορευόμουν με αυτά. Γιατί είμαι επαγγελματίας, δεν τους γύρισα την πλάτη. Πάντα τα κοιτούσα την επόμενη μέρα το πρωί, έμπαινα στη διαδικασία να δω τι πήγε καλά και τι όχι. Όταν δεν παίρνεις καλά νούμερα υπάρχει μία συναισθηματική πτώση και εκεί είναι το μυστικό. Να μην σε παίρνει από κάτω. Να ανέβεις και να δείξεις ότι αυτό που κάνεις το απολαμβάνεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...