Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Νίκος Αναδιώτης: «Η Βασιλική είναι ο άνθρωπος της ζωής μου»

Τον τελευταίο χρόνο τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει κυριολεκτικά πάνω στον Νίκο Αναδιώτη, τον 29χρονο γυμναστή από το Αίγιο που υποδύεται τον Μηνά Καπάτο, ένα «λαϊκό» παιδί και «πολυτάλαντο» υδραυλικό στους «Βασιλιάδες».

Ο Νίκος Αναδιώτης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό της Πάτρας «The Best magazine» και μίλησε για τις ερωτικές σκηνές με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στο σήριαλ, την οικογένεια που θέλει να κάνει, την πίστη του στο Θεό και την σύντροφό του Βασιλική Σταματοπούλου.

Στους «Βασιλιάδες» έχεις πολλές σκηνές με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου που υποδύεται την πλούσια κυρία Τιτίκα Κανελλοπούλου με την οποία μάλιστα υπάρχει και ερωτικό φλερτ επί της οθόνης.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι καταπληκτική ηθοποιός και κοπέλα. Στη διάρκεια της συνεργασίας μας με έχει συμβουλέψει με την υπομονή και την ευγένειά της ενώ με έχει καθοδηγήσει να είμαι συγκεντρωμένος και διαβασμένος στη δουλειά. Όσο για τις τρυφερές «ερωτικές» σκηνές μας, είμαστε και οι δυο επαγγελματίες και κύλησαν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δική σου οικογένεια θέλεις να κάνεις; Με τη Βασιλική Σταματοπούλου που είναι Πατρινή και είστε μαζί τα δύο τελευταία χρόνια σκέφτεστε άμεσα να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας; Το οικονομικό θέμα αποτελεί πιθανό εμπόδιο σε μια τέτοια απόφαση δυο νέων παιδιών;

Θα ήθελα πολύ να φτιάξω τη δική μου οικογένεια στο μέλλον. Αλίμονο αν περιμένουμε τα οικονομικά, τα οποία σίγουρα παίζουν πρωτεύοντα ρόλο, αλλά εμείς δεν το κοιτάζουμε αυτό. Αν μας δοθεί η ευκαιρία και βρούμε και το χρόνο θα παντρευτούμε, δεν πρόκειται να μας «κολλήσει» και να μας σταματήσει το οικονομικό. Όσο για παιδιά θα το ήθελα πολύ, αλλά δεν είναι κάτι που αποφασίζει μόνο ο ένας, με την ευχή του Θεού όλα θα γίνουν.
Διάβασα ότι πιστεύεις πολύ στο Θεό και προσεύχεσαι.

Θεωρώ ότι είμαστε από τους ευλογημένους λαούς που έχουμε τη δυνατότητα της πίστης και της αφοσίωσης στο Θεό. Το πόσο πιστός ή άπιστος μπορεί να φαίνεσαι στα μάτια κάποιου δεν με αφορά, προσπαθώ πάντως όσο μπορώ να είμαι στο δρόμο του Θεού.

Τι προσέχεις στον χαρακτήρα του άλλου που θα σε κάνει να τον συμπαθήσεις;

Σίγουρα την ειλικρίνεια, την τιμιότητα, την αγάπη για τον συνάνθρωπο, τη ζωή και για κάθε έμψυχο οργανισμό που υπάρχει.


Πιστεύεις ότι η Βασιλική Σταματοπούλου είναι o άνθρωπος της ζωής σου;

Ναι πιστεύω ακράδαντα ότι είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Όλα καλά!
entertv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...